Βαθμολογία

Μπλακ άουτ και ήττα για τον Ηρακλή Λάρισας στη Φήκη (PICS)

Άσχημο αποτέλεσμα για τον Ηρακλή Λάρισας την Τετάρτη (2/3) στην Φήκη Τρικάλων από την τοπική ομάδα με σκορ 2-0.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χρήστος Γκατζούλης

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Ηρακλή Λάρισας να γνωρίζει την ήττα και σίγουρα να δυσκολεύει σημαντικά η υπόθεση πρώτη θέση για τη συνέχεια, αν και ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα...

Το ματς διεξήχθη σε έναν πολύ δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο που φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία για τους παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και Θάνου Τριανταφυλλόπουλου που παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και δεν δικαιολόγησαν σε καμία περίπτωση την θέση τους.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να απομένουν λίγα ματς μέχρι το τέλος, όμως αν το πιστέψουν οι παίκτες του Ηρακλή, έχουν αποδείξει πως έχουν τις δυνατότητες να «γυρίσουν» την δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει.

Το ματς στη Φήκη είναι ένα «ηχηρό καμπανάκι» για όλους ενόψει της συνέχειας. Να θυμίσουμε πως ο Ηρακλής έχει δύο ματς εντός (Αγριά και Δίστομο) και δύο εκτός (Ελασσόνα και Ύπατο), ενώ θα πάρει και το τρίποντο με το Μακρυχώρι.

Η Φήκη από την άλλη, μάλλον την βοήθησε περισσότερο το γήπεδο που είχε μετατραπεί σε βούρκο, ενώ είχε και μεγάλη αποτελεσματικότητα αφού στις ελάχιστες φάσεις που έκανε, σημείωσε δύο γκολ και πήρε τη νίκη.  

Στο 7’ σουτ μονοκόμματο του Κοντογιώργου από το ημικύκλιο και 1-0. Στο 20’ σουτ του Αλεξίου μπλόκαρε ο Ντάσκας.

Στο 35’ φάουλ του Λώττα, κεφαλιά του Αλεξίου, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36’ σουτ γυριστό του Αλεξίου μπλόκαρε ο Ντάσκας.

Στο 46’ σουτ του Κακαβίτση, σε κόρνερ οι αμυντικοί. Στο 55’ σουτ του Σκόνδρα από πλάγια, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 65’ κεφαλιά Τσιαφίτσα και 2-0 από ασίστ του Σκόνδρα. Στο 70’ σέντρα Λώττα, «ψαλιδάκι» του Ζαφειρίου, μπλόκαρε ο Ντάσκας και στο 79’ σέντρα του Χρηστίδη, σουτ του Κακαβίτση η μπάλα λίγο άουτ.

Φήκη (Νίκος Μανούρας): Nτάσκας, Γιαννούλας, Μπέτσας, Μωραΐτης, Δρόσος, Καλαμαράς, Κοντογιώργος (54’ Ιωάννου), Σκόνδρας (73’ Σιαμαντάς), Μπακάλης, Τσαφίτσας (87’ Ζέρβας), Καλτσάς (54’ Πολυζόπουλος).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης-Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (77, Χρηστίδης), Κυριαλάνης (46’ Ζαφειρίου), Γκαλίτσιος, Τάρτας (58’ Γκίκα), Αγρόδημος, Παπαδόπουλος (46’ Καμπέρης), Μπάμης, Αλεξίου, Λώττας, Κακαβίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τασιόπουλος (Βόλου), Γιοβάνης (Καρδίτσας), Καλογριανίτης (Καρδίτσας).