Βαθμολογία

Σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπορεί το ρεπορτάζ να θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει την επόμενη σεζόν στο GNTM και στην κριτική επιτροπή, ωστόσο το όνομα της ακούγεται και σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι. Σύμφωνα με  πληροφορίες, το μοντέλο και παρουσιάστρια δέχτηκε δελεαστική πρόταση από τον όμιλο του ΑΝΤ1 για να αναλάβει τη δική της εκπομπή μόδας. Μέσα στη θεματολογία της εκπομπής είναι το διάσημο μοντέλο να κάνει και εμπορικές προωθήσεις επώνυμων brand. Η πρόταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έγινε, αφορά μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο.

Κάποιοι θέλουν στον ΑΝΤ1 να δημιουργηθεί μια εκπομπή που θα φέρει έσοδα στον σταθμό. Δεν αποκλείουν μάλιστα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να δούμε και την Έλενα Χριστοπούλου με ένα concept που θα αφορά τη μόδα για όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες, με συμβουλές και προτάσεις από τους καλύτερους του χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο ραντεβού έγινε στις αρχές του περασμένου μήνα, λίγο πριν από την αναχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Αμερική.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα δυνατό brand στον χώρο της μόδας. Μένει να δούμε αν τελικά συνεχιστούν οι συζητήσεις για το νέο project και τελικά κλείσει σε άλλο κανάλι από αυτό που κάποιοι θέλουν να επιστρέφει.

okmag.gr