Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνι!

Το Μαυροβούνι ξεκίνησε δυναμικά στα πλέι άουτ, αφού την Κυριακή (27/2) κέρδισε με σκορ 5-3 το Βλαχογιάννι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ηλία Τσιάρα στο 12’, όμως ο Αποστόλης Ακριβόπουλος έφερε το ματς στα ίσια στο 16’ με κεφαλιά, από εκτέλεση του Αδάμου Ντούρα.

Στη συνέχεια το Μαυροβούνι ανέβασε και άλλο «στροφές» και ο Γρηγόρης Πασσιάς με δύο δικά του γκολ στο 18′ και 41′ έκανε το 3-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 50’ ο νεαρός παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1 και αφού πέρασε τρεις αμυντικούς της Δόξας Βλαχογιαννίου και με πλασέ έκανε το ιδανικό τελείωμα!

Η Δόξα Βλαχογιαννίου μείωσε σε 4 -2 με τον Νίκο Λάκη στο 77′ με πλασέ από παράλληλη σέντρα του Γιώργου Αλεξίου.

Ο Κλεάνθης Ράχης στο 80’ έκανε το 5-2 και το τελικό 5-3 διαμορφώθηκε στο 90’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Γελαλή, σε χέρι αμυντικού του Μαυροβουνίου.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Ντούρας (70′ Εμμανουήλ), Μπάγκας Κ, Κολιοφούτης, Κακαζούκης (80′ Σιάτρας), Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β. (60′ Παπαμάνος), Μαγγόλας, Πασιάς, Ράχης, Ακριβόπουλος (70′ Μπάγκας Δ.).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Χρόνης): Γραβάνης, Φράτζας (46′ Κοντοθανάσης), Παληγιάννης, Κολοβός, Τσιάρας (60′ λ.τ. Πέτρου), Κυπαρίσσης, Πατσής, Γκουρομπίνος Δ. (46′ Αλεξίου), Καρακίτσιος (70′ λ.τ. Λάκης), Γελαλής, Ιωαννίδης (85′ Πέτρου Γ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Ρουπέλας, Δίχρης.