Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Κιλελέρ

Κιλελέρ και Αχιλλέας Φαρσάλων έμειναν στο 1-1 στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη σκόραρε στο 31′ με τον Χρήστο Κερμελίδη με σουτ.

Στο 49’ το συγκρότητα του Φερραίου Γιαννακού με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλέκου Κουβελά σε χέρι του Δημήτρη Ντελή έφερε το ματς στα για το τελικό 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν χαμένες ευκαιρίες ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν 3 δοκάρια με τους Ζιόμπουρα, Τσακίρη και Τζέκα. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων αγωνίστηκε από το 52′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Κώστα Κουσιά στο 52′. Ο Δημήτρης Ντελής έπαιξε ως κίπερ για αυτό το χρονικό διάστημα.

Κιλελέρ (Φερραίος Γιαννακός): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Αργύρης, Καρακάνος (78′ Ζάχος), Αναδολού (75′ Κορδαλής), Τζέκα, Κουβελάς, Παπαχρήστος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουσιάς, Ντελής, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Τσούλης Αθ., Τσούλης Δ., Γανός, Λαβαντσιώτης, Φουρίκης, Κερμελίδης, Παπακωνσταντίνου. Αγωνίστηκαν και οι: Γκαραλιάκος, Ιωαννίδης, Κομισόπουλος, Καραμπάλιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Παραφέστας, Σκυβαλίδας.