Βαθμολογία

«Eποικοδομητικό» ξεκίνημα για τον Οικονόμο

Με νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και καλό ποδόσφαιρο ξεκίνησε την προσπάθειά του κατά την διαδικασία των play-off ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" του Παναγροτικού Νίκαιας με 3-0 και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Οι "πράσινοι" κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά και "προειδοποίησαν" στο 3', όταν ο Δραχαλίβας έκανε ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του εξουδετέρωσε ο Κωνσταντίνου. Στο 5', όμως, ο Πούτας "έβγαλε" με μαεστρικό τρόπο τον Γιάννη Βλαχάκη σε θέση βολής και αυτός, παρότι πιεζόταν, άνοιξε το σκορ. Στο 17' διαγώνιο σουτ του Δραχαλίβα έφυγε έξω από το αριστερό "Γ" του Κωνσταντίνου, ενώ στο 20' ο Αντώνης Πούτας από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 27' μονοκόμματο σουτ του Σουγλή μπλόκαρε ο Κωνσταντίνου, ενώ στο 37' μετά από σέντρα-σουτ του Ντούφα, η κεφαλιά του Σεμερτζίδη έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Στο 38' το συρτό σουτ του Βλαχάκη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 44' καταλογίστηκε πέναλτυ σε ανατροπή του ιδίου από τον Ακρίβο και από τα 11 μέτρα με ψυχραιμία ο Στέλιος Δραχαλίβας σημείωσε το τελικό 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η προσπάθεια του Μπουμπουνάρα στο 48' κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 53' μετά από "σόλο" του Βλαχάκη, το σουτ του Δραχαλίβα έφυγε σύρριζα από το δεξί δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίζονταν με ελλείψεις, προσπάθησαν να "ξαναμπούν" στο παιχνίδι αλλά οι όποιες επιθετικές εμπνεύσεις τους έμειναν ημιτελείς. Στο 79' ο Βλαχάκης πλησίασε στο τέταρτο γκολ αλλά ο Κωνσταντίνου απέκρουσε με την βοήθεια και του δεξιού δοκαριού, ενώ ο τερματοφύλακας του Παναγροτικού βγήκε νικητής και στην νέα "μονομαχία" τους στο 85' αποκρούοντας και διατηρώντας το σκορ στο επίπεδο του πρώτου ημιχρόνου.

Επιτυχημένη η διεύθυνση του αγώνα από τον διαιτητή Γιάννη Ντελέζο και τους βοηθούς Κώστα Γκαρέλη - Βασίλη Σιαπλούλη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας (72' Γεωργούλης), Γκαντούνας, Σουγλής (46' Μπουμπουνάρας), Αυλογιάρης, Πάτσης (72' Πίπιλας), Στ.Δραχαλίβας (62' Ντάλλας), Αθανασούλης, Σεμερτζίδης (62' Μουλτσιάς), Πούτας, Βλαχάκης.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χρήστος Καπελιάνης): Κωνσταντίνου, Σέτζας, Γεωργόπουλος (31' Τσούρα), Περήφανος, Ακρίβος, Χισενάι, Σώκος, Πετράκης (44' Γκανάβας), Αλατάς (69' Τσιάρας), Χριστοδούλου, Γκουντίκας.