Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Το παιχνίδι ήταν ένας 90λεπτος μονόλογος»

 «Πριν από λίγη ώρα πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι μία ανακοίνωση της Διοικήσεως της ΠΑΕ Πανσερραϊκός περί δήθεν φοβισμένων διαιτητών, οι οποίοι δήθεν αδίκησαν τον Πανσερραϊκό και ψάχνουμε να βρούμε σε ποιά φάση.

Ευτυχώς το παιχνίδι το έδειξε η ΕΡΤ3. Το παιχνίδι ήταν ένας 90λεπτος μονόλογος, όπου αν έμπαινε στο 39ο λεπτό το γκολ του Όγκμποε που ''κόλλησε'' πάνω στη γραμμή στη λάσπη και αν αξιοποιούσαμε τις μισές από τις τελικές που είχαμε ο δείκτης του σκορ έπρεπε να ξεπεράσει το 5-0, αφού η διαφορά της ομάδας μας από τις άλλες ομάδες του ομίλου είναι τεράστια και το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι καταπληκτικό και το απολαμβάνουν όχι μόνο οι δικοί μας οπαδοί αλλά όλοι οι οπαδοί της Ελλάδας.

Αν κάποιοι πρέπει να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του διαιτητού, γιατί οι βοηθοί ήταν άψογοι, είναι η ΑΕΛ, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν μας έδωσε πέναλτι στον Όγκμποε και αποβολή του στόπερ του Πανσερραϊκού όταν το σκορ ήταν 0-0, και στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδωσε τουλάχιστον δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτες του Πανσερραϊκού, οι οποίοι έπρεπε να αποβληθούν τουλάχιστον 4 φορές.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι 95 λεπτά ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε τη μπάλα και δεν έκανε καμία απόκρουση. Φαίνεται ότι κάποιος κοροϊδεύει τη Διοίκηση του Πανσερραϊκού που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο γι΄αυτό και ο Πανσερραϊκός που έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό, που του ευχόμαστε να αποφύγει».