Βαθμολογία

Φιλική νίκη για την ΑΕΛ Κ20

Ένα ακόμη φιλικό ματς έδωσε το Σάββατο (27/2) η ΑΕΛ Κ20 που βρίσκεται στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ενόψει των επίσημων αγώνων τον επόμενο μήνα στο πρωτάθλημα της Super League 2 (K20).

Αυτή τη φορά αγωνίστηκε στους Αμπελόκηπους με την τοπική ομάδα με τελικό σκορ 0-1.

Η ΑΕΛ έπαιξε για ένα ακόμη ματς ωραίο ποδόσφαιρο, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Ευκαιρίες για την ΑΕΛ έχασαν στο πρώτο μέρος οι Αγγελούλης (20’), Αποστολάκης (22’), Ζησούλης (35’),

Στην επανάληψη η ΑΕΛ έγινε περισσότερο επιθετική και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Κούκο (δοκάρι), στην συνέχεια της φάσης το σουτ έκανε ο Τσέλα η μπάλα πέρασε άουτ.

Επίσης χαμένη ευκαιρία είχε ο Βλησαρούλης μετά από ωραία ατομική ενέργεια. Το γκολ ήρθε στο 90’ μετά από φάουλ του Τσέλα, πετάχτηκε ο Χρήστος Κρικώνης (ΦΩΤΟ) και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-1.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ κ. Αποστόλης Ευαγγέλου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη αλλά κυρίως για την υπομονή που έχουν οι παίκτες του όλο αυτό το διάστημα, περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΕΛ Κ20 (Αποστόλης Ευαγγέλου – Αποστόλης Κατσιάνος): Εριόν, Αγγελούλης, Μπαργιώτας, Χατζής, Τσέλα, Κοτσιανούλης, Ζησούλης, Δάκτυλας, Ευαγγέλου, Κούκος, Αποστολάκης.

Έπαιξαν και οι: Θεοχάρης, Μέκρας, Παπαϊωάννου, Τσιομήτας, Μιχαήλ, Βλησαρούλης, Κρικώνης, Πινακάς.