Βαθμολογία

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Απόλλων Λάρισας το Σάββατο (26/2) στην Αθήνα κόντρα στον Ολυμπιακό Β’. Μία νίκη που ανεβάζει βαθμολογικά την ομάδα της Φιλιππούπολης και σίγουρα δίνει πολύ καλύτερη ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της δύσκολής συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε στο 4' λεπτό ένα σουτ με τον Μαρίνο μετά από ατομική ενέργεια του Σουρλή, με την μπάλα να περνάει άουτ. Ο Απόλλων Λάρισας είχε ένα σουτ με τον Τιμπουέ, με τον τερματοφύλακα Τζολάκη να απομακρύνει.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν φάσεις στα επόμενα λεπτά με τον Φορτούνη στο 11'' λεπτό με τον τερματοφύλακα Αστρά να αποκρούει, όσο και με διπλή ευκαιρία του ίδιου στο 12' λεπτό, με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 15' λεπτό, μετά από εκτέλεση του Φορτούνη, ο Βοΐλης πήρε την κεφαλιά, με τον Αστρά να μπλοκάρει. Στο 21' λεπτό, ο Καραμόκο κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού Β', έπαιξε το "ένας εναντίον ενός" με τον Κουτσίδη, πάτησε περιοχή, όμως το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Τζολάκη, ενώ οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρίες με τον Ανδρούτσο με το σουτ του στο 24' λεπτό και την κεφαλιά του στο 31' λεπτό, με τον τερματοφύλακα Αστρά να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν επίσης φάσεις με το μακρινό σουτ του Μαρίνου στο 36' λεπτό, αλλά και μετά από τις συνεργασίες με τον Φορτούνη, το σουτ του Πινακά στο 43' λεπτό, αλλά και το σουτ του Σουρλή στο 44' λεπτό, το οποίο πήγε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Λαρισαίοι είχαν καλή στιγμή στο 51' λεπτό με την κεφαλιά του Σταματή. Ο Απόλλωνας έκανε το 0-1 στο 74' λεπτό με τον Λεμάνγκ. Ο Σταματής απέφυγε τον Κουτσίδη, σούταρε, ο Τζολάκης είπε "όχι", όμως στην επαναφορά ο Λεμάνγκ έκανε το 0-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Φορτούνης (72′ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Κουτσίδης (81′ Τσέλιος), Μαρίνος, Βοΐλης (62′ Μπα), Σουρλής, Πινακάς.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Πετράκης, Καραμόκο (87′ Σούλτσε), Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης (84′ Ζιάκας), Κοζού, Νούσιος (72′ Λεμάνγκρ), Σταματής, Τιμπούε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φίτσας του Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας με βοηθούς τον Φραγκούλη του Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας και τον Οικονόμου του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.