Βαθμολογία

Κύπελλο ΕΠΣΛ: Προκρίθηκε με «τεσσάρα» ο Ηρακλής Λάρισας! (PICS)

Ο Ηρακλής Λάρισας προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ την Τετάρτη (23/2), αφού κέρδισε εκτός έδρας το Μαυροβούνι με το ευρύ σκορ 0-4.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι νικητές χωρίς να δυσκολευτούν, είχαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα του Μαυροβουνίου και έτσι πήραν αυτό που ήθελαν αφού εκτός από την άνοδο στην Super League 2, στοχεύουν και στην κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου, σημείωσαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Από την άλλη, το σύνολο του Δημήτρη Κουκουλιάφκα προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε στο συγκεκριμένο ματς και στρέφει την προσοχή του στα πλέι άουτ της Α’ ΕΠΣΛ.

Ο Ηρακλής στο 16′ με δυνατό σουτ του Άρη Λώττα άνοιξε το σκορ για το 0-1 και ενώ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων και άλλαξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το 0-2 με τον Χρήστο Παπαδόπουλο με δυνατό σουτ, στο 28’.

Στο 34’ ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ, ο Ριζόπουλος έδιωξε με τις γροθιές. Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» την πρόκριση με σκόρερ τον Χρήστο Αλεξίου με ωραίο πλασέ από θέση βολής για το 0-3.

Στο 70’ Αλεξίου με Κυριαλάνη άλλαξαν τη μπάλα, με τον τελευταίο να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού ο Μπαντζέλας Β. έδωσε πάνω στη γραμμή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ, έδιωξε ο Ριζόπουλος.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Άρη Λώττα στο 78′. Τέλος στο 90’ ο Βαγενάς βρέθηκε απέναντι από τον Ριζόπουλο, με τον τελευταίο να αποκρούει το σουτ του επιθετικού του Ηρακλή.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος, Παπαμάνος (55′ λ.τ. Μπαντζέλας Β.), Κακαζούκης, Μπαντζέλας Ν., Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Μαγγόλας, Ράχης, Ακριβόπουλος, Πασσιάς, Ντούρας (46′ Εμμανουήλ).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Τάρτας, Κυριαλάνης, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Μπάμης (74′ Σταμάτης), Ναρίνογλου (65′ Γκίκα), Παπαδόπουλος, Ζαφειρίου (79′ Βαγενάς), Λώττας (79′ Χρηστίδης), Αλεξίου (79′ Μπρακαμόντε).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Στάικος, Μάνος.