Βαθμολογία

H Delopoulos Trans έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (PICS)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος Μεταφορικών Επιχειρήσεων Αφοι Ντελόπουλοι (Delopoulos Trans). Με μια ημερήσια εκδρομή επέλεξε να πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας της η εταιρεία Delopoulos Trans, την Κυριακή 20/2/22 στο Μουζάκι της Καρδίτσας, τηρώντας παράλληλα τους προβλεπόμενους κανονισμούς κατά του covid.

Σε μια ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα, προσωπικό, στελέχη και συνεργάτες της διοίκησης, από Λάρισα, Βόλο Αθήνα και Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία, να γιορτάσουν αλλά και να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε καθώς και για τους νέους στόχους της εταιρείας.

Οι ιδιοκτήτες της, αδελφοί Ζήσης και Τάκης Ντελόπουλος, αφού ευχαρίστησαν το προσωπικό και τους συνεργάτες τους για την πολύτιμη συμβολή τους στην ανοδική πορεία της επιχείρησης, ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει υγεία χαρά και ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Κλείνοντας ο Ζήσης Ντελόπουλος, τόνισε την προτεραιότητα που δίνει η εταιρεία στη διατήρηση σχέσεων σεβασμού, ευθύνης πίστης και συνέπειας με το ανθρώπινο δυναμικό και τους εταιρικούς πελάτες της καθώς όλοι μαζί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας τους.

Οι Αδελφοί Ντελόπουλοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των μεταφορών πάνω από 20 χρόνια. Με σταθερά βήματα και μέσα από συνεχή προσπάθεια βελτίωσης κατάφεραν να εδραιωθούν στον κλάδο των μεταφορών, και να αναδείξουν την Delopoulos Trans ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των εθνικών μεταφορών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με Ποιότητα Αξιοπιστία και Συνέπεια.

Η εταιρεία αναλαμβάνει:

- Ειδικές και γενικές μεταφορές με καθημερινές φορτώσεις απο Αθήνα-Θεσσαλονίκη για Λάρισα-Βόλο και αντιστρόφως καθώς και εβδομαδιαίες φορτώσεις για Κύπρο

- Μετακομίσεις, Διανομές, Αποθηκεύσεις ,Ψυγειομεταφορές και Containerservice.

Οι Κεντρικές εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη Β΄ ΒΙΠΕ Βόλου και έχει υποκαταστήματα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κύπρο.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2410972650 / 2425024270.