Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι της Νίκαιας (PICS)

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Νίκαιας την Κυριακή (20/2) ανάμεσα στον Παναγροτικό και τον Αχιλλέα Φαρσάλων με τελικό σκορ 1-1 (και οι δύο ομάδες θα μετέχουν στα πλέι οφ).

Της Βάσως Γκατζούλη

Σίγουρα σε ένα βαθμό, για το παιχνίδι αυτό συνετέλεσε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Από τα πρώτα λεπτά το ματς ήταν πολύ νευρικό και για τις δύο ομάδες κυρίως κέντρου.

Νωρίς στο 12’ προηγήθηκε ο Αχιλλέας, ακολούθησαν τρεις καλές στιγμές για τους γηπεδούχους που στο 43’ βρήκε δίχτυα για την ισοπαλία.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με τον Αχιλλέα να γίνεται περισσότερο πιεστικός για να αλλάξει το σκορ, από την πλευρά του και ο Παναγροτικός έψαχνε τον τρόπο για να βρει δίχτυα, κάτι που δεν έγινε μέχρι το τέλος και για τις δύο ομάδες.

Στο 12’ ωραία κεφαλιά του Κουλουκτσή που βρήκε δίχτυα, ύστερα από το κόρνερ του Γκαραλιάκου για το 0-1.

Στο 18’ το σουτ του Χουσενάϊ από κοντά πέρασε άουτ. Στο 35’ και πάλι ο ίδιος παίκτης με την κεφαλιά δεν βρήκε δίχτυα. Στο 38’ πολύ καλό σουτ του Χριστοδούλου, μεγάλη επέμβαση του Κουσιά.

Στο 43’ όμως ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 (Χριστοδούλου).

Στο 49’ καλή σέντρα του Γκαραλιάκου για τον Φουρίκη, που έκανε το σουτ, το οποίο άλλαξε πορεία, ύστερα από την παρέμβαση του Περήφανου.

Στο 65’ πολύ καλό σουτ του Χριστοδούλου πέρασε άουτ. Στο 80’ ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 85’ ο Φουρίκης έκανε τη σέντρα για τον Γκαραλιάκο, αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

*Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Θωμά Μπουρουζίκα, και των βοηθών του, σε ένα πραγματικό ντέρμπι και φυσικά άψογος στα καθήκοντά του ο έμπειρος παρατηρητής κ. Βαγγέλης Δημησιάνος.

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Κωνσταντίνου, Ξιώνης (70’ Φάσσας), Γεωργόπουλος, Ακρίβος, Περήφανος, Χουσενάϊ, Σώκος, Γκουντίκας, Αλατάς (62’ Πετράκης), Γκανάβας (84’ Τσιάρας), Χριστοδούλου.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουσιάς, Παπαδόπουλος, Τσούλης Θ., Κουλουκτσής, Παπακωνσταντίνου (76’ Σταθάκος), Γανός (63’ Αετόπουλος), Γκαραλιάκος, Λαβαντσίωτης, Φουρίκης, Κερμελίδης (80’ Ιωαννίδης), Χατζόπουλος (76’ λ.τ. Τσούλης Δ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μάνος, Κοτούμπας.