Βαθμολογία

Ισοπαλίες στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ

Ιπποκράτης-Πελασγιώτιδα 1-1

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Α’» ανάμεσα σε Ιπποκράτη και Πελασγιώτιδα (1-1). Ο Πάρης Χριστώνης ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο 46′ στους φιλοξενούμενους για το  0–1 ύστερα από ασίστ του Αντώνη Χατζή.

Ο Ιπποκράτης έφερε το ματς στα ίσια με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Μπούζου στο 84′. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Χρήστος Σέτζας για το τελικό αποτέλεσμα.

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Μπίτρας, Γιαννίκης (33′ λ.τ. Μαραμής), Δαλαμπύρας Κ., Κατέρης, Φραχόλι Φ., Μπούζος, Φραχόλι Ότ., Ζιώγας (63′ Σέτζας), Κατσής (78′ Μυλωνάς), Ζυγούρης, Γκουγκουλέτσιος (46′ Δαλαμπύρας Χ.).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Τσιγγάνης, Ιορδανίδης, Ντογκάνι, Δάσσιος, Φώλλιας, Τσιαντούλης, Χριστώνης, Κουσιώρας, Χατζής Αντ. (62′ λ.τ. Μελανός), Χατζής Κ..

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Βαλιώτης, Κοσμάνος.

Φορτούνα Κουτσοχέρου-ΑΟ Ελευθερών 3-3

Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα σε Κουτσόχερο και Ελευθεραί, ματς που σημειώθηκαν 6 γκολ αλλά δεν προέκυψε νικητής! Η Φορτούνα Κουτσοχέρου ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι, με τον Δημήτρη Καββαδία να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 20ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Μητσιός σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ελευθεραί.

Το Ελευθεραί με τον Βαγγέλη Θεοδώρου έφερε το ματς στα ίσα στη συνέχεια (1-1). Ο Καββαδίας στο 41′ έκανε το 2-1. Η Φορτούνα Κουτσοχέρου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 78′ με τον Δημήτρη Καββαδία.

Το Ελευθεραί ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και πήρε την ισοπαλία. Ο  Βλάσης Μακρίδης στο 87′ μείωσε σε 3-2 για το Ελευθεραί και στις καθυστερήσεις του ματς ο Βαγγέλης Θεοδώρου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Οι  γηπεδούχοι από το 67ο λεπτό μέχρι το φινάλε αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Θανάση Μητσιού με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό με ποδοσφαιριστή του Ελευθεραί.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης (46′ λ.τ. Κιτσόπουλος), Μητράκας (75′ Κώτσης), Μητσιός, Μπακογιάννης (30′ λ.τ. Γκόγκος), Βλησαρούλης, Σουπεκιώτης, Χατζής, Σκούπρας, Καββαδίας, Δημητρέλης, Τσιούτσιας (57′ Γκάνας).

Ελευθεραί (Σταύρος Τσαπράζης): Τζήμας, Δεμερτζής, Μιχαλόπουλος (75′ Μακρίδης), Ντελόπουλος, Τσιαδήμος, Τσιρόπουλος, Τσεκούρας, Καλαμπάκας, Ζορμπάς (55′ Τριτόπουλος), Θεοδώρου, Τόλλιας (65′ Γαρυφαλλόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Παπαγεωργίου, Μπλιώνας.