Βαθμολογία

Ασταμάτητο το Μελισσοχώρι!

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία του στην Β’ ΕΠΣΛ. Έτσι έγινε και το Σάββατο (19/2) αφού κέρδισε με σκορ 0-2 την Αναγέννηση Πυργετού.

Σε μεγάλη ημέρα ήταν Θοδωρής Ζαφειρίου που σκόραρε δύο φορές (47′ και 52′). Το σύνολο του Μάκη Αλεξούδη συνεχίζει σταθερά στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Ο Θοδωρής Ζαφειρίου σκόραρε για ακόμη μία φορά για το 0-1 στο 47′ με διπλή προσπάθεια ύστερα από πρώτη ευκαιρία του Δημήτρη Καφαντάρη. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε για το 0-2 της ομάδας του στο 52ο λεπτό και αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Κώστα Μαλλιάρα είχε καλές στιγμές στον αγώνα με τους Μπίμπα και Ρακίπι, ενώ από την άλλη το Μελισσοχώρι του Μάκη Αλεξούδη είχε ευκαιρίες με τους με τους Αβδουλά, Καφαντάρη και Νούσια.

*Οι άνθρωποι του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστούν την διοίκηση της Αναγέννησης Πυργετού για την άψογη φιλοξενία.

Αναγέννηση Πυργετού (Κώστας Μαλλιάρας): Χάμος, Περκέτσι, Δούρος (60′ Βρακάτος), Καμάμι, Δελητζάνης, Σινάνι, Νικολακάκης, Ρακίπι (75′ Σούπας), Μπίμπα (60′ Μπόλος), Φουρκιώτης, Παζάρας.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Χαρούλης (82′ Διαμαντής), Καφαντάρης (70′ Πλης), Νούσιας (60′ Λιάγκας), Ζαφειρίου (60′ Ζαφειρούλης), Καραμάνος (82′ Σδράλης Αλ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μάνος, Κοτούμπας.