Βαθμολογία

Φιλική νίκη για την ΑΕΛ Κ20 στην Κατερίνη (PICS)

Η ΑΕΛ Κ20 προετοιμάζεται για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 6 Μαρτίου. Στο πλαίσιο αυτό έδωσε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή (18/2) στο βοηθητικό γήπεδο του Πιερικού με την ομώνυμη ομάδα (0-3).

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά με ιδανικές καιρικές συνθήκες και με τις δυο ομάδες ορεξάτες διεξήχθη το ματς.

Πιερικός και ΑΕΛ μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο και μέχρι το 25’ ήταν ένα ματς δύναμης και κυρίως στο κέντρο να δίνονται «μάχες» και από τις δυο τις ομάδες.

Στο 28’ έγινε μια απόπειρα από τους βυσσινί με τον Βλησαρούλη να στοχεύει λίγο έξω από την εστία.

Για να φθάσουμε στο 31’ όπου μετά από κόρνερ του Βλησαρούλη, πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους ο Αγγελούλης και έκανε το 0-1 για τους βυσσινί! Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έγιναν σουτ από τους Δάκτυλα, Ζησούλη και Κούκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και με περισσότερη διάθεση καθώς στο 48’ μετά από κόρνερ, κεφάλια του Μπαργιώτα πέρασε ελάχιστα έξω.

Μετά από δύο λεπτά οι βυσσινί πλαγιοκόπησαν από δεξιά και μετά από την σέντρα του Κούκου ο Δάκτυλας με κοντινό σουτ έκανε το 0-2. Έπειτα από δύο λεπτά ξανά απειλήσαμε η ΑΕΛ με σουτ του Κοτσιανούλη.

Μεγάλη απόκρουση του Εριόν μετά από σουτ που κόντραρε στα πόδια και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έκανε μεγάλη επέμβαση στο δεξί παραθυράκι.

Πέντε λεπτά αργότερα και μετά από ένα γέμισμα από τον Αγγελούλη, ο Δάκτυλας βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα με τον παίκτη της ΑΕΛ να ψιλό κρεμάει τον τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3.

Μέχρι το τέλος και μετά τις αλλαγές που έγιναν η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την υπεροχή του παιχνιδιού έχοντας μεγάλες ευκαιρίες με τον Κρικώνη, Μιχαήλ και Ευαγγέλου.

Άλλη μια μεγάλη απόκρουση πραγματοποίησε ο Εριόν μετά την αδράνεια της άμυνας και μετά το σουτ που έγινε μέσα από την μικρή περιοχή έκανε μεγάλη επέμβαση μη δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ.

Έτσι παρέμεινε το σκορ 0-3 έπειτα από ένα εποικοδομητικό ποδόσφαιρο των βυσσινί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού την περισσότερη ώρα του παιχνιδιού. Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο τεχνικός της ΑΕΛ Κ20 κ. Αποστόλης Ευαγγέλου με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αποστόλη Κατσιάνο.

Αρχική 11αδα (Αποστόλης Ευαγγέλου): Μπεκτεσί, Μπαργιώτας, Αγγελούλης, Αποστολάκης, Χατζής, Κοτσιανούλης, Ζησούλης, Τσιομήτας, Δάκτυλας, Κούκος, Βλησαρούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Κρικώνης, Ευαγγέλου, Μιχαήλ, Μέκρας, Θεοχάρης, Παπαϊωάννου.