Βαθμολογία

Φόρτσα Ηρακλάρα!!! (PICS + VIDEOS)

Παίζοντας με περίσσιο πάθος και προσήλωση στον στόχο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε νικηφόρα από τον δύσκολη έδρας της Ευξεινούπολης, κερδίζοντας την τοπική Δήμητρα με σκορ 1-2.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χρήστος Γκατζούλης

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και σίγουρα άκρως επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά το ματς διεξήχθη με τους παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου να κάνουν σε ένα ακόμη ματς κατάθεση ψυχής και στο τέλος να δικαιώνονται.

Δείτε το γήπεδο...

Οι νικητές είχαν ηρεμία στο ματς και κατάφεραν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία τους παρουσιάστηκε. Ντεμπούτο με το δεξί για τον Άρη Λώττα που έδειξε την αξία του και είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει τα μέγιστα τον Ηρακλή να πάρει το πρωτάθλημα.

Συγκινητικός ήταν ο Μπρακαμπόντε που παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε από προηγούμενο παιχνίδι, έδωσε «μάχες» και διακρίθηκε. Από εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και έφεραν άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του Ηρακλή.

">http://

Στο 17′ ο Γκαλίτσιος, ύστερα από έμμεσο που κέρδισε η Ηρακλής στο ύψος και δεξιά της μεγάλης περιοχής, εκμεταλλεύτηκε τον πανικό που δημιούργησε η φάση στην εστία του Σταυράκη και με προβολή από κοντά έγραψε το 0-1, αφού οι αμυνόμενοι δε μπόρεσαν να απομακρύνουν, γλιστρώντας αλλεπάλληλες φορές στην μικρή περιοχή. Στο 23’ σουτ του Αλεξίου, μπλόκαρε ο Σταυράκης.

Σουτ του Πεπκολάι στο 34′ πέρασε λίγο πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Παπαγιάννη. Στο 47’ ο Αναστασίου ύστερα από κόντρες μέσα στην περιοχή, βρήκε την μπάλα, αλλά το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον Παπαγιάννη που άπλωσε το κορμί του για να απομακρύνει την μπάλα.

Στο 55′ η καταπληκτική κάθετη του Λώττα, ο οποίος έδειξε αρκετές φορές το πόση εμπειρία διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο, έκοψε στα δύο την άμυνα των πρασινόμαυρων, με τον Κακαβίτση να ανατρέπεται από τον Λάμπο και τον Αλεξίου να εκτελεί εύστοχα, περνώντας την μπάλα κάτω από το σώμα του Σταυράκη, για το 0-2!

Η Δήμητρα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 92’ λεπτό με αρκετή δόση τύχης, με τον ερχόμενο από τον πάγκο Μπουμπούκη, ο οποίος έτρεξε να προλάβει την μπάλα από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή πριν βγει άουτ, γυρνώντας με δύναμη μια σέντρα σουτ που πέρασε κάτω από τα πόδια του Παπαγιάννη και πήγε στα δίχτυα.

">http://

*Η νίκη του Ηρακλή Λάρισας είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Χασομέρη που πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (62’ Καμπέρης), Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής (23’ λ.τ. Μπιρμπίλης), Θωμαΐδης (62’ Δημητρίου), Βουρδάκης (79’ Μπουμπούκης), Καρράς (79’ Δημητρίου), Πεπκολάι, Αναστασίου, Λάμπος.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης (48’ λ.τ. Τάρτας), Κουτσούκης (λ.τ. Καμπέρης), Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος, Μπάμης, Λώττας, Γκίκας (87’ Παπαδόπουλος), Αλεξίου, Μπρακαμόντε, Κακαβίτσης (87’ Ζαφειρίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κολορίζος, Δόσκορης, Γάκος (Φθιώτιδας).

Το 0-1

Το 0-2