Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Μεγάλο «διπλό» στα Τρίκαλα!

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» στα Τρίκαλα με σκορ 0-1. Ο Χατζής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 76’ χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 μέσα στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 2. 

Στο 8’ ο Ευθυμίου έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος της άμυνας αλλά ο Μαντζάρης απέκρουσε σωτήρια στο τετ α τετ. Στο 21’ ο Ευθυμίου θα εξαιρετική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Νιάρος εκτέλεσε το φάουλ, απέκρουσε ο Μαντζάρης με δυσκολία και τους παίκτες των Τρικάλων να ζητούν γκολ, θεωρώντας ότι πέρασε η μπάλα την γραμμή.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι σε πτώση Λίταινα μέσα στην περιοχή αλλά ο Αλάμπεης που ήταν κοντά στην φάση δεν έδωσε κάτι. Στο 57’ το σουτ του Χειρίτραντα έδιωξε ο Μαντζάρης.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καθαρή ευκαιρία άνοιξαν το σκορ (0-1). Στο 76’ ο Σταματής ανατράπηκε από τον Κεχαγιά εντός περιοχής και ο Χατζής ευστόχησε στο πέναλτι για το 0-1. 

ΤΡΙΚΑΛΑ (Καβακάς): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Νιάρος, Κεχαγιάς, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος (88’ Ιωαννίδης), Χειρίτραντας, Πέλκας (74’ Ζησόπουλος), Ευθυμίου, Ελευθεριάδης (66’ λ.τρ. Αουντίνο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γράφας): Μαντζάρης, Λίταινας, Λούκας, Νούσιος, Πετράκης, Βίγια, Καλούσης, Χατζής, Μπαλογιάννης (66’ Καραμοκό), Γιαννίτσης, Σταματής (82’ Λεμάνγκρ).

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών). Βοηθοί: Μποζατζίδης, Τυριακίδης (Μακεδονίας).