Βαθμολογία

Ακάθεκτος ο Δωτιέας Αγιάς! (PICS)

Μία ακόμη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Δωτιέας Αγιάς, στη μεγάλη φετινή προσπάθεια που καταβάλει για να κατακτήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά και του Κώστα Παπαρίζου, με συνέπεια στις νίκες, πέρασε και από το μαχητικό Μαυροβούνι με σκορ 0-2 και συνεχίζει στην κορυφή της Α’ DE TOX. Το παιχνίδι είχε φάσεις, ρυθμό και αρκετά χαμόγελα από τους νικητές στο τέλος.

Η αναμέτρηση είχε δυνατές μονομαχίες με τους παίκτες του Δωτιέα να έχουν την κατοχή της μπάλας, αρκετές ευκαιρίες σε όλο το ματς και δύο γκολ στην επανάληψη με τους Τσατσαλίδη και Γκατζούλη να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ομάδα της Αγιάς παρότι δεν σκόραρε νωρίς, είχε ηρεμία στο παιχνίδι της, έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, δεν αγχώθηκε και στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε.

Ωραίο ποδόσφαιρο από το σωματείου του Δωτιέα που διαθέτει έμπειρους παίκτες και γνώστες της κατηγορίας.

Από την άλλη η ομάδα του Μαυροβουνίου, παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική και γενικά το πάλεψε πολύ το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κουκουλιάφκα ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και κοίταξαν στα «μάτια» μία ομάδα σαν τον Δωτιέα που πάει για πρωτάθλημα.

Στο 15’ ο Λεσάι εκτέλεσε το φάουλ, με γροθιές έδιωξε ο Μπρέλλας. Τρία λεπτά μετά ο Λεσάι από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ, μπλόκαρε σταθερά ο έμπειρος Μπρέλλας.

Στο 20’ το Μαυροβούνι είχε την πρώτη αξιόλογη φάση με τον Πράπα να κάνει το καλό σουτ, αλλά ο Πατέτσος μπλόκαρε σταθερά.

Στο 25’ από γέμισμα του Τσιρογιάννη, η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα και δεν πρόλαβαν να σουτάρουν από πλεονεκτική θέση Ντακούλας και Τσατσαλίδης.

Στο 35’ σουτ του Μακρή, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο ταχύτατος Μακρής από κοντά έκανε το σουτ, με τα πόδια έδιωξε ο Μπρέλλας.

Στο 41’ σέντρα του Μακρή, πριν σουτάρει ο Γκατζούλης έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Μπρέλλας.

Στο 46’ σέντρα του Τσιρογιάννη με τις γροθιές ο Μπρέλλας. Τέσσερα λεπτά μετά συρτό σουτ του Πράπα για το Μαυροβούνι πέρασε λίγο άουτ. Στο 66’ σουτ του Λεσάι μπλόκαρε ο Μπρέλλας.

Το γκολ για τον Δωτιέα ήρθε στο 71’. Ο Μακρής έκανε το ωραίο σουτ, ασταθώς έδιωξε ο Μπρέλλας και στην επαναφορά ο Τσατσαλίδης από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 77’ ο Γκατζούλης με κοντινό πλασέ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων για την ομάδα του για το τελικό 0-2.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Μπάγκας Δ., Μπέτσης, Μπατζέλας Ν., Τατσέλος (80’ Ακριβόπουλος), Πράπας (80’ Μπαντζέλας Β.), Ντούρας, Μαγγόλας (70’ Ράχης).

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Πατέτσος, Τσακάλι, Σούλης, Ντακούλας, Δημολιός (85’ Χατζής), Γκατζούλης, Τσιρογιάννης (75’ Κορλός), Μακρής (72’ Κολοβός), Μπλατσέρης, Τσατσαλίδης (85’ Μάνικος), Λεσάι (85’ Κορτσάρι).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Δεδικούσης, Σκυβαλίδας.