Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη του Κιλελέρ κόντρα στον Παπαγροτικό (PICS)

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Κιλελέρ ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναγροτικό με τελικό σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η νίκη αυτή του Κιλελέρ έχει πολύ μεγάλη αξία αφού πέρα του ότι αγωνίστηκε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, τον Παναγροτικό, διατήρησε τους γηπεδούχους σε τροχιά ανόδου ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Δυνατό ματς σε όλη τη διάρκεια, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν όμως και δύο πολύ καλούς προπονητές που κάθισαν πρόσφατα στους πάγκους των δύο σωματείων και δείχνουν πως κατάφεραν να αλλάξουν και την ψυχολογία των παικτών.

Στο πρώτο ημίχρονο το Κιλελέρ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες και «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναγροτικός από την μεριά του έδειχνε πολύ καλά στοιχεία και είχε και μία καλή ευκαιρία στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε και πάλι απειλητικός ο Παναγροτικός, με τον Παναγιωτόπουλο να λέει «όχι».

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με το πολυπόθητο γκολ για το Κιλελέρ να έρχεται στο 60’ και να «κλειδώνουν» το τρίποντο στο 87’.

Στο 20’ καλό σουτ του Καρακάνου πέρασε άουτ. Στο 30’ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Ζιόμπουρα.

Πέντε λεπτά μετά πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Ζιόμπουρα, την κεφαλιά από κοντά ο Χατζηλιάδης που κόντραρε σε σώματα και κατέληξε σε νέο κόρνερ.

Στο 40’ πολύ καλό σουτ του Παπαχρήστου μέσα στην περιοχή, έδιωξε προ της εστίας ο Χουσενάι.

Στο 42’ πολύ καλή στιγμή για τον Παπαγροτικό, όταν ο Χριστοδούλου ξέφυγε στην αντεπίθεση, ο Γκανάβας έκανε το σουτ που πέρασε άουτ.

Τεράστια ευκαιρία χαμένη με τον Γκουντίκα που έκανε το σουτ εξ’ επαφής, με τον Παναγιωτόπουλο να κάνει την μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ (52’).

Δύο λεπτά αργότερα ωραία σέντρα του Παπαχρήστου, το πρώτο σουτ έκανε ο Τζέκα, το δεύτερο ο Αναδολού και προ της εστίας έδιωξε ο Ακρίβος.

Στο 55’ πολύ δυνατό σουτ του Αργύρη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό μετά ο Χριστοδούλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, τελευταία στιγμή έσωσαν οι αμυντικοί.

Στο 60’ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Γαλάνη, η μπάλα πέρασε από τα σώματα και νίκησε τον Τζουβάρα αφού πήρε ύψος για το 1-0. Στο 68’ καλό σουτ του Γαλάνη η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 72’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζιόμπουρας, την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Τζέκα, το σουτ του Ντιντή έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 78’ δυνατό σουτ του Ζάχου απέκρουσε με υπερένταση ο Τζουβάρας. Στο 87’ ιδανικό τελείωμα επιθετικού, ήταν το γκολ του Αλέκου Κουβελά από δύσκολη θέση για το 2-0.

Και στο 90’ το πρώτο σουτ έκανε το Κουβελάς, απέκρουσε ασταθώς ο Τζουβάρας, το δεύτερο ο Ζάχος που πέρασε άουτ.  

ΑΕ Κιλελέρ (Φεραίος Γιαννακός): Παναγιωτόπουλος, Χατζηλιάδης, Ζιόμπουρας, Γαλάνης, Καρακάνος, Αργύρης, Ντιντής, Αναδολού, Τζέκα (76’ Ζάχος), Κουβελάς (90’ Κωστόπουλος), Παπαχρήστος (90’ Μιλίγγας).

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Τζουβάρας, Περήφανος, Γεωργόπουλος (75’ Αλατάς), Ακρίβος, Σώκος, Χουσενάι, Ξιώνης, Φάσσας (61’ Πετράκης), Γκουντίκας, Γκανάβας, Χριστοδούλου (78’ Νάτσης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μάνος, Καραμπούλας.