Βαθμολογία

Απέκτησε τρεις ο Καραϊσκάκης

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 32χρονου υψηλόσωμου (1.90 μ.) Σέρβου σέντερ φορ Αλεξάνταρ Μίλιτς, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική Σερβίας με την Μπούντουτσνοστ Ντομπανόβτσι. Αντίθετα, η μεταγραφή του 23χρονου Σερβοκροάτη αριστεροπόδαρου (1,86 μ.) στόπερ Σάσα Ντόμιτς, “χάλασε”, καθώς είχε δελτίο ερασιτέχνη και δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, με την ομάδα να αναμένεται να επανεξετάσει την περίπτωσή του το καλοκαίρι.

Επιπλέον, νέο μεταγραφικό απόκτημα του Καραϊσκάκη αποτελεί ο 19χρονος (1.80 μ.) Πατρινός αμυντικός μέσος, Νίκος Ντούκας (στη φωτο με τον μάνατζερ του), ο οποίος το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Αχυρώνα Λιοπετρίου (Β’ Εθνική Κύπρου) από την Κ19 του Παναιτωλικού που αγωνιζόταν τα προηγούμενα δύο χρόνια και πραγματοποίησε 25 συμμετοχές σε 30 ματς. Πιο πριν αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας με τις φανέλες των Θύελλα/Ωλενιακού και Πετεινών.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές με τους οποίος βρισκόταν “κοντά” η ομάδα του Καραϊσκάκη, ο 23χρονος (1.86 μ.) εξτρέμ από την Ουγκάντα, Ιμπραχίμ Όριτ, πήρε την αθλητική visa του και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών στην Άρτα, ενώ ο 22χρονος (1,85 μ.) ταλαντούχος Μολδαβός εξτρέμ, με ρίζες από Ρουμανία, Πέτρου Νεάγκου, συμφώνησε με ομάδα της Ρωσίας και έτσι η διοίκηση της αρτινής ομάδας θα κοιτάξει άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στο παιχνίδι με τη Ρόδο έκανε την επανεμφάνισή του στην αποστολή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ Ράφα Νασιμέντο, ο οποίος σχεδόν ένα χρόνο μετά την απόκτησή του δεν έχει καταφέρει να φορέσει τη φανέλα της αρτινής ομάδας σε επίσημο ματς, ενώ παρελθόν αποτελεί ο 19χρονος αριστερός μπακ Αλέξανδρος Πάνος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Θεσπρωτό, πραγματοποιώντας φέτος τις δύο πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη και στο παιχνίδι στα Χανιά.

Πηγή: artagoal