Βαθμολογία

SL: Αποφάσεις Δ.Σ., 10/2/2022

Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, για την καταπολέμηση της βίας .

Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τον πρόεδρο και την αναπλ. πρόεδρο του Δ.Σ., καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Εγκρίθηκε ο ορισμός των αναβληθέντων αγώνων, λόγω κρουσμάτων COVID19, καθώς και η διαδικασία που θα ακολουθείται σε σχέση με αγώνες που τυχόν θα αναβληθούν μελλοντικά λόγω της πανδημίας.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι κλειδάριθμοι της κλήρωσης για τα Playoffs και Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι εισηγήσεις της Super League προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, σχετικά με την επικαιροποίηση υγειονομικού - αγωνιστικού πρωτοκόλλου Super League 1 της ΓΓΑ.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεξαγωγή επαναληπτικών ελέγχων θετικών κρουσμάτων Covid19 από πιστοποιημένο εργαστήριο που θα επιλέξει η Super League, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες θα έχουν καταγραφεί θετικά κρούσματα που καταρχήν οδηγούν σε αναβολή κάποιου αγώνα.