Βαθμολογία

Όλα μοιρασμένα στην Γιάννουλη (PICS)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης την Κυριακή (6/2) ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και τον Δαμασιακό για την Α’ DE TOX με τελικό σκορ 0-0. Το ματς είχε τα στοιχεία του ντέρμπι αφού τις δύο ομάδες χώριζαν δύο βαθμοί, διαφορά που παρέμεινε.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε σε μία ηλιόλουστη ημέρα με αρκετό κόσμο στην κερκίδα που ήρθε για να δει την αγαπημένη του ομάδα, το θέαμα που παρακολούθησε ήταν ωραίο με δύναμη και πάθος από τις δύο ομάδες, «φτωχό» όμως σε φάσεις και γκολ και μοιρασμένο σε όλα τα στατιστικά.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δύο καλές στιγμές στο 32’ όταν το σουτ του Καρβούνη ανάγκασε τον Νικολακούλη να παραχωρήσει το κόρνερ και στο 43’ το πολύ δυνατό σουτ του Μπάκου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Νικολακούλη.

Στην επανάληψη ο Δαμασιακός πίεσε για το γκολ, δημιούργησε τρεις καλές στιγμές με την πρώτη στο 66’ όταν το ωραίο σουτ του έμπειρου Βασίλη Σκούπρα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ένα λεπτό αργότερα καλό σουτ του Τσούτσα, τον σταμάτησε ο Ντούφας προ της εστίας. Στο 68’ φάση διαρκείας για τον Δαμασιακό, όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσιάλτας, έγιναν αλλεπάλληλα σουτ μέσα στην περιοχή από Μπακαϊμη, Σκούπρα, Οικονόμου, όμως η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Τελευταία καλή στιγμή για τον Δαμασιακό, όταν ο Τσούτσας έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοτλή. Έτσι λοιπόν μέχρι το τέλος έμεινε η λευκή ισοπαλία για τις δύο ομάδες.  

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αμπατζίδης, Σαπάκος, Ντούφας, Ντόκος, Τάφα, Ραμάϊ, Μπαμπάλης, Μπάκος (84’ Χατζηγρηγορίου), Καρβούνης, Σπανός (66’ Κατσαμπέλας).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Μπακαϊμης Σ., Σκούπρας, Οικονόμου, Ιωαννίδης, Δούκας, Λέτσιος Σ., Μουσιάρης Δ., Τσούτσας, Λούτσος, Βίδρας (52’ Τσιάλτας).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Παραφέστας, Κοτούμπας Δ.