Βαθμολογία

Νέο τρίποντο για την ΑΕΛ στα Τρίκαλα (PICS)

Άλλη μία νίκη για την ΑΕΛ την Κυριακή (6/2) στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα της Super league 2, η «βασίλισσα» επικράτησε με 0-1 εκτός έδρας, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσομάκος

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 76ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου που έγινε με πάσα για τον Ομάρ, εκείνος έδωσε στον Ακούνια ο οποίος σκόραρε για την ΑΕΛ για το τελικό 0-1.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα. Στο 6’ από το φάουλ του Παπαγεωργίου, κεφάλια του Μπέρτου έβγαλε ο Αγριμάκης. Στο 33′ η πρώτη καλή στιγμή του ΑΟΤ στο ματς. Μετά από κόρνερ του Νιάρου κεφαλιά του προωθημένου Ντιαλόσι, μόλις άουτ. Η ΑΕΛ στο διάστημα (37’-45’) έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Νικολιά. Συγκεκριμένα, στο 37’ από ατομική προσπάθεια του Νικολιά και σουτ η μπάλα πέρασε μόλις άουτ και στο 45’ το σουτ του απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θεοδωρόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι, στο 65’ είχαν την κεφαλιά άουτ του Ογκμποε και στο 68’ είχαν το σουτ του Ακούνια, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Αγριμάκης. Στο 74’ το σουτ του Ελευθεριάδη μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.

Τρίκαλα (Ουσταμπασίδης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Κεχαγιάς, Νιάρος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος (81′ Αουντίνο), Χειρίτραντας (72′ Ελευθεριάδης), Πέλκας (72′ Γκοβίνας), Ευθυμίου, Μανίσογλου (81′ Μυλόπουλος).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Ομάρ, Θ. Παπαγεωργίου (72′ Τσουμάνης), Κ. Παπαγεωργίου (46′ Γιάκος), Κολομπίνο, Νικολιάς (88′ Γλυνός), Ακούνια (87′ Μαυριάς), Όγκμποε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικολάου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Κουφό και Φράγιο, αμφότεροι του Συνδέσμου Μακεδονίας.