Βαθμολογία

Τρίποντο για το Κουτσόχερο

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (5/2) στο γήπεδο Κουτσοχέρου για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (11η αγωνιστική – 3ος όμιλος). Η Φορτούνα αναμετρήθηκε με την Μάνδρα. Σημαντική η νίκη για το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου που ανεβάζει στροφές με αυτή τη νίκη.

Ο Μιχάλης Δημητρέλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 12’ με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ (στη συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τον καταλογισμό αυτού του φάουλ από τον ρέφερι της αναμέτρησης).

Στο 60’ Χρήστος Μπαταβάνης σκόραρε για την Φορτούνα Κουτσοχέρου με εκτέλεση φάουλ. Η Μάνδρα που το πάλεψε το ματς και έχασε ευκαιρίες με τους Ζούγκα Μάριο και Μανώλη, μείωσε σε 2–1 με τον Σκοτεινιώτη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

*Αξίζει να αναφέρουμε πως από το 15’ λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του αρχηγού, Λεωνίδα Τσιούτσια.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης, Γκόγκος, Μητσιός, Βλησαρούλης, Μπακογιάννης, Σουπεκιώτης, Δημητρέλης (65′ Χατζής), Σκούπρας (85′ Κώτσης), Φραγκογούλας (46′ Καββαδίας), Γκατζούλης (46′ Σαλοκανάς), Τσιούτσιας.

Μάνδρα (Δημήτρης Κατσιαφλάκας): Ράιδος, Φασούλας (58’ Ματθαίος), Παπαδημητρίου, Κουτσιανικούλης, Χλόπτσιος, Τεκέδης, Τσοπουρίδης, Ανδριανόπουλος, Ζούγκα Μαν. (70’ Φωτάκης), Σκοτεινιώτης, Ζούγκα Μαρ.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Άγγ., Ντανταλής, Κουρέτσος.