Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Ελευθεραί

Ελευθεραί και Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων αναμετρήθηκαν στο γειτονικό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ με τις δύο ομάδες να αποσπούν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Οι δύο ομάδες μόχθησαν για τη νίκη χωρίς στο τέλος να τα καταφέρνει καμία. Στο 13’ ο Θέμης Παιδής έδωσε το προβάδισμα στους Αγίους Αναργύρους για το 0-1.

Ο Νίκος Τριτόπουλος χάρισε τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας στο Ελευθεραί στο 86′. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Γαρυφαλλόπουλο και Θεοδώρου, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Δοξαριώτη, Νούσιο, Μαροσούλη και Παιδή.

Ελευθεραί (Σταύρος Τσαπράζης): Τζήμας, Μιχαλόπουλος, Βλησαρούλης, Τσαδήμος, Ντελόπουλος (60′ λ.τ. Τσιρόπουλος), Τσεκούρας, Μακρίδης (70′ Δεμερτζής), Θεοδώρου, Ζορμπάς (70′ Μαντζώνης), Γκουζιώτης (65′ Ανυφαντής), Γαρυφαλλόπουλος (65′ Τριτόπουλος).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Σαρακατσάνης, Γκούγκλας, Κατσογιάννης, Γκόγκος, Μπακαρτζής, Παναγιώτου, Αρβανίτης (49′ λ.τ. Ακρίβος), Δοξαριώτης, Τζεμολάρι (65′ Μαροσούλης (78′ λ.τ. Ντουρουντάκης), Νούσιος, Παιδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Πάλλας, Κοσμάνος.