Βαθμολογία

«Χρυσό» το γκολ του Χαρούλη στη Χάλκη (PICS)

Ένα γκολ χώρισε τις δύο ομάδες στο γήπεδο της Χάλκης το Σάββατο (5/2) ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αστέρα Μελισσοχωρίου (0-1) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος – 11η αγωνιστική).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι αφού βαθμολογικά τις δύο ομάδες χώριζαν τέσσερις βαθμοί, με πρωτοπόρο το Μελισσοχώρι και πιο πίσω τον Ηρακλή.

Το πρώτο ημίχρονο είχε δύναμη, πάθος και για τις δύο ομάδες, ήταν κυρίως κέντρου, δεν είχε την μεγάλη βάση, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολύ προσοχή, αφού προσπαθούσαν να φυλάξουν τα μετόπισθεν και να βγούνε σε αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη όμως ωραίο φάουλ εκτέλεσε ο Αγγελακόπουλος, που ήταν «βούτυρο στο ψωμί» του Βαγγέλη Χαρούλη, αφού άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 στο 49’. Δύο ακόμη καλές ευκαιρίες είχε το Μελισσοχώρι στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, κάνοντας συχνά πυκνά κόρνερ, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά και να πετύχουν γκολ.

Αν’ αυτού στο 82’ έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν δέχθηκε την απευθείας κόκκινη ο τερματοφύλακας Κοτσιανούλης της Χάλκης για την ανατροπή του Νούσια. Έτσι στη θέση του πέρασε ο Κατηγιάννης.

Οι γηπεδούχοι μόχθησαν για το αποτέλεσμα που όμως δεν ήρθε, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια αφού διαθέτουν ένα καλό σύνολο, ενώ το Μελισσοχώρι αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα και συνεχίζει το ίδιο δυναμικά αφού πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά στην Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 9’ ο Σδράλης Β. εκτέλεσε το φάουλ, ο Ζαφερίου την κεφαλιά που έφυγε άουτ. Στο 20’ ωραία εκτέλεση φάουλ του Βράκα, αρχικά έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ.

Στο 55’ ωραία σέντρα του Ζαφειρίου, ο Νούσιας έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και έφυγε άουτ.

Στο 70’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αγγελακόπουλου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 84’ η κεφαλιά του Χαρούλη πέρασε άουτ.

*Σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα Μελισσοχωρίου αφιερώνει τη νίκη στον Βαγγέλη Δανιλούλη με τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση μετά από ένα εργατικό ατύχημα που είχε. Τις θερμότερες ευχές και από το athleticlarissa.

Ηρακλής Χάλκης (Κώστας Κουτσούκης): Κοτσιανούλης, Βογιατζής Σ., Τζεμολάρι Α. (63’ Σχοινάς), Βογιατζής Π., Γκαραβέλης, Μπουζούκας, Καλογιάννης (84’ Οικονόμου), Αθανασιάδης (63’ Τζεμολάρι Ν.), Παπαδόπουλος, Βράκας (83’ Ακριβοσούλης), Ραπτοτάσιος.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Γουργιώτης, Κολοβός, Χατζής Γ. (46’ Αβδουλάς), Μπιρόλ, Χαρούλης (88’ Λιάγκας), Αγγελακόπουλος, Ζαφειρίου (90’ Πλης), Καφαντάρης (46’ Νούσιας), Καραμάνος (88’ Σουλιώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Γκαρέλης, Δεδικούσης.