Βαθμολογία

Κάλεσμα ΠΟΕ για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Θησέα Αγριάς

Ο ΠΟ Ελασσόνας καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στις 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό μας έχουμε ξεπεράσει μέχρι τώρα πολλά εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά μας και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το ίδιο σε ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτήν την φορά όμως περισσότερο αποφασισμένοι, πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά και κυρίως ενωμένοι όλοι μαζί σαν μία «γροθιά».

Έτσι καλούμε τους φιλάθλους μας με τη δυναμική τους παρουσία να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Θησέα Αγριάς.

Η κρισιμότητα του αγώνα και η ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης, καθιστά κάτι περισσότερο από απαραίτητη την παρουσία του φίλαθλου κόσμου μας στις κερκίδες του γηπέδου της Ελασσόνας προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο που είναι μόνο η κατάκτηση της νίκης.

Παράλληλα ο ΠΟ Ελασσόνας, συνεχίζοντας την προσπάθεια του, για ευαισθητοποίηση της νεολαίας, προχωρά στη δημιουργία παιδικής κερκίδας με αφετηρία το παιχνίδι της Κυριακής ενώ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα μοιραστούν και αναμνηστικά μπλουζάκια της ομάδας. Επίσης, η είσοδος στις γυναίκες και σε παιδιά και νέους κάτω των 18 ετών θα είναι δωρεάν.