Βαθμολογία

Ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Ο Απόλλων Λάρισας δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ (3-0).

Στο 17' ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα. Ο Χατζηστραβός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ ήρθε στο 32ο λεπτό του αγώνα. Ο Χατζηστραβός έπειτα από συρτή σέντρα νίκησε από το ύψος του πέναλτι τον Αστρά (1-0).

">http://

Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα όμως και πριν προλάβει ο Απόλλων να ανασυγκροτηθεί, είδε τον Αστρά να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας στην προσπάθειά του να κόψει τον Κούτσια βρήκε με το χέρι του την μπάλα έξω από την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε μία ανάσα από το να διευρύνει το προβάδισμά του με τον Κούτσια στο 41', ο οποίος μπήκε στην περιοχή, απέφυγε με ντρίμπλα τον Γιαννίτση και δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Ο Κούτσιας στο 67’ έπειτα από ασίστ του Πανίδη, έκανε την καρφωτή κεφαλιά, γράφοντας το 2-0. Στο 76' έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου (81′ Τζίμας), Γιαξής (71′ Σαλαμούρας), Γρόσδης, Χατζηστραβός (71′ Μελετίδης), Τσαούσης, Κούτσιας, Γκορντεζιάνι (59′ Πανίδης).

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Νούσιος (36′ Μαντζάρης), Πετράκης (86′ Οικονομικός), Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Καλούσης (62′ Ευθυμιάδης), Χατζής, Βίγια, Κόζου (46′ Μπαλογιάννης), Σταμάτης, Καραμοκό.