Βαθμολογία

Νέος τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Βασίλης Μπακογιάννης

Νέος τεχνικός στον Αχιλλέα Φαρσάλων ανέλαβε ο κ. Βασίλης Μπακογιάννης που θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων:

Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Βασίλη Μπακογιάννη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ιστορικού σωματείου μας.

Ο κ. Μπακογιάννης μέχρι πρότινος ηγούνταν στον πάγκο του ΑΟ Μαυροβουνίου ενώ μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στον Δωτιέα Αγιάς, την Δήμητρα Γιάννουλης (σ.σ. όντας τεχνικό δίδυμο με τον κ. Γιάννη Μπουρνάκα), ενώ έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Δήμητρα Γιάννουλης, τον Σμόλικα Φαλάνης και στις Ακαδημίες Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος μας καλωσορίζει τον κ. Βασίλη Μπακογιάννη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο κ. Μπακογιάννης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αχιλλέα τόνισε τα εξής: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Αχιλλέα Φαρσάλων. Στόχος μου είναι μέσα από την δική μου φιλοσοφία και σε συνδυασμό με την ιστορία και την δυναμική του Αχιλλέα Φαρσάλων να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την φετινή σεζόν."