Βαθμολογία

Προχωρούν οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Ελασσόνας

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Ελασσόνας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ελασσόνας για την κατασκευή νέου στεγάστρου, τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, νέας περίφραξης, νέων εστιών και αρδευτικού συστήματος.

Στην αυτοψία που πραγματοποίησε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Στ. Δημότσιος παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Ι. Δραγατσίκη και του επιβλέποντα μηχανικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρ. Αντωνίου διαπιστώθηκε ότι έχουν ήδη υλοποιηθεί οι κατάλληλες προσβάσεις, εκσκαφές και διευθετήσεις για τη θεμελίωση του στεγάστρου και εντός των επόμενων εβδομάδων ξεκινά η εγκατάσταση των μεταλλικών βάσεων και στοιχείων της νέας σύγχρονης κατασκευής.

Σε δήλωσή του ο κ. Γάτσας ανέφερε: « Η κατασκευή του στεγάστρου στο Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας αποτελούσε ένα όνειρο δεκαετιών, που σήμερα γίνεται πράξη χάρη στη συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Ελασσόνας. Στον φίλαθλο κόσμο της Ελασσόνας θα παραδοθεί ένα γήπεδο σύγχρονο και ασφαλές».

Ο κ. Δημότσιος μετά την αυτοψία δήλωσε: «Οι εργασίες εξελίσσονται κανονικά και το γήπεδο της Ελασσόνας αλλάζει σύντομα όψη.  Η Ελασσόνα αποκτά σύντομα ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αντάξιο της  ομάδας της πόλης, ενώ παράλληλα αλλάζει και το περιβαλλοντικό τοπίο».

Η αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ελασσόνας εντάσσεται στο έργο «Συντήρηση – Ανακατασκευή Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Ελασσόνας» συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000,00 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανέλαβε για λογαριασμό του κυρίου του έργου που είναι ο Δήμος Ελασσόνας την ανακατασκευή του Κεντρικού Γηπέδου – Δημοτικού Σταδίου Ελασσόνας, καθώς και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στα Αθλητικά Κέντρα Βλαχογιαννίου, Δρυμού, Τσαριτσάνης και Ευαγγελισμού.