Βαθμολογία

Σαν μία δεμένη οικογένεια, έκοψε την πίτα του ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Μέσα σε κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας, η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστής της ομάδας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα το βράδυ της Τρίτης (1/2).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Λάμπρο Ιωακείμ, να αναλαμβάνει τα καθήκοντα κοπής της πίτας και τους ποδοσφαιριστές να γεύονται τα υπέροχα εδέσματα κύλησε εξαιρετικά αυτή η οικογενειακή βραδιά.

Εκεί βρέθηκε φυσικά και η σύζυγος του προέδρου κ. Μαρία Κωστούλη, ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, καθώς και ο γιος του Θάνος (μάνατζερ). Τέλος ήταν και ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή κ. Χρήστος Χατζούλης που στην σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε όλους στην ομάδα για την θερμή τους υποδοχή στο πρόσωπό του.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Ιωακείμ, εμφανώς ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του και την 1η θέση, ευχαρίστησε όλους έναν – έναν για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν και έχουν φέρει την ομάδα στην κορυφή. Τόνισε δε πως πιστεύει ότι αν συνεχίσουν άπαντες με τον ίδιο ζήλο, ο Ηρακλής στο τέλος θα πετύχει για πρώτη φορά στην ιστορία του να ανέβει σε επαγγελματική κατηγορία.

Το φλουριά έτυχαν στους Κώστα Τάρτα και Γιάννη Χρηστίδη. Οι δύο τυχεροί παίκτες πήραν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Επίσης η βραδιά είχε άλλα τρία δώρα για τους ποδοσφαιριστές. Ένα ζευγάρι παπούτσια κέρδισε ο Αποστόλης Κούλπας, ένα τάμπλετ ο Κωνσταντίνος Μπαλαμώτης και ένα κινητό ο Νίκος Ναρίνογλου.

Φυσικά την ανταλλαγή των ευχών, διαδέχθηκαν αμέσως δημιουργικές συζητήσεις μεταξύ όλων των παρευρισκομένων, αφού η προσήλωση και η χαρά για όσα προετοιμάζονται κυριαρχούν!

*Ο ιδιοκτήτης του athleticlarissa Χρήστος Γκατζούλης, ευχαριστεί τον ηγέτη του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρο Ιωακείμ για την πρόσκληση και την εξαιρετική φιλοξενία, όπως μόνο ο ίδιος ξέρει. Ευχές από την ιστοσελίδα μας για επίτευξη των στόχων!