Βαθμολογία

Χώρισαν οι δρόμοι Αχιλλέα Φαρσάλων και Χρήστου Καπελιάνη

Χώρισαν οι δρόμοι Αχιλλέα Φαρσάλων και Χρήστου Καπελιάνη. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ανακοινώνει την κοινή λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Χρήστο Καπελιάνη.

“Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Καπελιάνη για την εποικοδομητική και άψογη συνεργασία μας σε τρεις αγωνιστικές σεζόν και κρατάμε τις όμορφες εικόνες και στιγμές. Ευχόμαστε στον κ. Καπελιάνη καλή συνέχεια στην καριέρα του και τα καλύτερα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο”.

Σε δήλωσή του ο κ. Χρήστος Καπελιάνης αναφέρει τα εξής: “Κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Οι συνεργασίες τελειώνουν, όμως πάντα μένουν οι ανθρώπινες σχέσεις. Με την ολοκλήρωση της τριετούς συνεργασίας μου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τις διοικήσεις των κ.κ Μπερσιάνη, Τσιανάκα, Λέφα καθώς και των ανθρώπων που τις συγκροτούσαν. Επίσης να ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε από το 2019 ως και σήμερα, τους Γενικούς Αρχηγούς κ.κ Θεοδώρου, Γκόβαρη, Δαμαλή, όπως και τον φροντιστή κ. Βουλγαράκη Σωτήρη. Επίσης ευχαριστώ τον κ. Σούρλα για την συνεργασία μας στο κομμάτι των θεμάτων της επικοινωνίας και της δημοσιογραφικής προβολής της ομάδος. Ευχαριστώ ακόμη τους κ.κ. Καρακίτσο, Κορδαλή του Κέντρου ΑLTERLIFE για τη βοήθειά τους σε θέματα εκγύμνασης και αθλητικών μετρήσεων, καθώς και τους φυσιοθεραπευτές κ.κ. Λιούπη, Καραδήμα. Αφήνω για το τέλος τον κόσμο των Φαρσάλων που στάθηκε δίπλα στην προσπάθειά μας, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Αχιλλέα”!