Βαθμολογία

Ιπποκράτης και Φορτούνα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (PICS)

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (30/1) το πρωί ανάμεσα στον Ιπποκράτη και την Φορτούνα που δεν ανέδειξε νικητή (0-0) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ημέρα ήταν ηλιόλουστη, ιδανική για αγώνες, αρκετοί φίλαθλοι ήθελαν να δούνε τις ομάδες τους.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, ανάμεσα στον Ιπποκράτη και την Φορτούνα, το ματς είχε πολύ δύναμη και από τις δύο ομάδες, ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, ίσως όμως για την Φορτούνα να ήταν περισσότερο χαρακτηριστικές και για τον Ιπποκράτη που είχε στο 70’ οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι όμως δεν ανέδειξε νικητή αφού παρέμεινε μέχρι τέλους η λευκή ισοπαλία.

Στο 9’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Μητσιός, την κεφαλιά από κοντά ο Βλησσαρούλης έφυγε άουτ.

Στο 16’ καλό σουτ του Κατσή, ωραία επέμβαση του Μπαταβάνη σε κόρνερ. Στο 23’ ο Μητράκας τροφοδότησε τον Καββαδία, αυτός έκανε το σουτ, με το ένα χέρι έδιωξε ο Μπήτρας σε κόρνερ.

Στο 42’ πολύ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Φορτούνα, με τον Χατζή που έκανε το σουτ και πέρασε σύριζα άουτ.

Στο 53’ ο Χατζής εκτέλεσε το φάουλ, την κεφαλιά ο Καββαδίας που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 70’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Δαλαμπύρας Χ., από κοντά ο Φραχόλι Ο. με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Στο 85’ απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Μήτρο του Ιπποκράτη. Και στο 90’ ο Τσιούτσιας έβγαλε ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή, το πρώτο σουτ ο Χατζής και στη συνέχεια ο Παζάρας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Μπήτρας, Γιαννίκης (65’ Δαλαμπύρας Κ.), Κουρούκας, Κατέρης, Φραχόλι Φ., Μπούζιος, Φραχόλι Ο. (75’ Σέτζας), Μπλάνας, Ζιώγας (50’ Δαλαμπύρας Χ.), Κατσής (75’ Γκογκολέτσιος), Ζυγούρης (65’ Μήτρος).

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Μπαταβάνης, Γκάνας, Κουταλιάς (11’ λ.τ. Γκόγκος), Σουπεκιώτης, Βλησσαρούλης, Σκούπρας (79’ Μπακογιάννης), Μητσιός, Μητράκας, Καββαδίας (60’ Τσιούτσιας), Παζάρας, Χατζής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Πάλλας, Κουβατάς.