Βαθμολογία

Χαμόγελα για Δωτιέα και Οικονόμο!

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αχιλλέας Φαρσάλων 2-0

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε με σκορ 2-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων. Στο 10' ο Γκαραλιάκος προωθήθηκε απειλητικά για την εστία των γηπεδούχων αλλά ο Νούσιας κινήθηκε έγκαιρα και ανέκοψε τον κίνδυνο που διαγραφόταν, ενώ στο 23' μετά από κόρνερ του Ντάλλα, ο Σεμερτζίδης είδε την κεφαλιά του να αποκρούεται από το αριστερό δοκάρι του Κουσιά.

Το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε καλύτερο ρυθμό και στο 47' ο Λαβαντσιώτης από πλάγια θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Νούσια, ενώ στο 62' με ενστικτώδη αντίδραση ο Κουσιάς απέτρεψε το γκολ σε βολέ του Βλαχάκη. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Γιάννης Βλαχάκης "πήρε το αίμα του πίσω" πλασάροντας εύστοχα για να σημειωθεί έτσι το 1-0. Το ισχνό προβάδισμα των Τσαριτσανιωτών διατηρήθηκε μέχρι το 90', οπότε οι Φαρσαλινοί "άγγιξαν" την ισοφάριση: Aρχικά, σουτ του Γανού απέκρουσε ο Νούσιας με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού του, ενώ στην επαναφορά το νέο σουτ του Παπακωνσταντίνου αποκρούστηκε και πάλι από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 90'+2' διαγώνιο σουτ του Βλαχάκη έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 90'+4' ο ίδιος παίκτης με εντυπωσιακό τρόπο προχώρησε και τροφοδότησε τον Στέλιο Δραχαλίβα που ελίχθηκε ιδανικά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης (64′ Στ.Δραχαλίβας), Ντάλλας (75′ Γκαντούνας), Αθανασούλης, Σεμερτζίδης (87′ Μουλτσιάς), Πούτας, Βλαχάκης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Δ.Τσούλης (59′ Αετόπουλος), Αθ.Τσούλης, Πατσιούρας, Δ.Ντελής, Κομισόπουλος (69′ Φουρίκης), Παπακωνσταντίνου, Γανός, Κερμελίδης, Λαβαντσιώτης, Γκαραλιάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Παπαγεωργίου.

Σμόλικας Φαλάνης-ΑΟ Μαυροβουνίου 2 -1

Χαμογέλασε ο Σμόλικας απέναντι στο Μαυροβούνι. Οι παίκτες του Γιώργου Μάτου πήραν ένα σημαντικό τρίποντο με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 37′ με τον Μαγγόλα με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Μπέτση.

Στην  επανάληψη ο Σμόλικας έφερε το ματς στα ίσια στο 57′ με τον Παπαγεωργίου, ενώ το 2-1 διαμόρφωσε στο 77’ ο Δημήτρης Μανακούσιος.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Χασιώτης (46′ Λιάκος), Περδίκης, Μανακούσιος Θ., Έργκι, Παπαθανασίου, Λάλλος, Πρισακάρου, Μανακούσιος Δ. (89′ Ροκάς), Χριστακέας (46′ Παπαγεωργίου), Καρυώτης (70′ Γκαλμπογκίνης).

Μαυροβούνι (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Παπαμάνος (60′ Υμεράι), Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπάγκας Δ. (75′ Ντούρας), Μπατζέλας Ν., Μαγγόλας (60′ Μπατζέλας Β.), Τατσέλος (75′ Ακριβόπουλος), Μπέτσης, Ράχης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Μίχος, Ρουπέλας.

*Παραίτηση Μπακογιάννη

Ο Βασίλης Μπακογιάννης έθεσε την παραίτηση του στην διοίκηση του Μαυροβουνίου. Η διοίκηση του Μαυροβουνίου έκανε αποδεκτή την παραίτησή του.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ -Δόξα Βλαχογιαννίου 2-2

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Αβέρωφ. Η τοπική ομάδα έμεινε στο 2-2 με το Βλαχογιάννι.

Στο 11’ το Βλαχογιάννι μπήκε μπροστά στο σκορ με το γκολ του Τσιάμη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κουτζαηλία στο 37′.

Στο 42’ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ζήκο, ενώ το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 62’ με τον Νίκο Γελαλή.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Τζέκας, Στεργίου, Μπαντέλας, Χατζής, Σπαρτής, Γκουγκουλιάς, Κανιούρας, Γκουτζαηλίας, Μπέης (85′ Τάχος), Ζήκος (78′ Κουτσογιάννης), Βαρσάμης (65′ Παπαναστασούλης).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Nίκος Χρόνης): Γραβάνης, Παληγιάννης (70′ Γκουρομπίνος), Πατσής (43′ λ.τ. Καρακίτσιος), Κολοβός, Κυπαρίσσης, Πέτρου (46′ Λάκης), Τσιάμης, Φουρκιώτης (46′ Τσιάρας), Φακίτσας (70′ Φράτζας), Γελαλής, Ιωαννίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Σκυβαλίδας, Μπλιώνας.

Όλυμπος Γόννων-Αμπελωνιακός 1–0

Ο Όλυμπος Γόννων πήρε μία σημαντική νίκη στην έδρα του κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Αμπελωνιακό. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 85’ για τους γηπεδούχους με τον Ζαϊρέ!

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για τη νίκη. Η ομάδα του Δημήτρη Κωστή ήταν αυτή που χαμογέλασε…

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Τσιντζιλώνης, Μπούμπουλης Α., Ζαϊρές, Γκουγκουλιάς, Γκαμπέτας (60΄Κολτσίδας), Παρασκευούδης (63΄Τζήκας), Γαγάρας, Σερίφης, Μάντζαρης, Κόκρας.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Ντανίκας (90' Γωγάκος), Πόνηρος (90' Γκέρι), Αλατάς, Κολιός, Αλεξόπουλος Α., Μπαρούτζας (60' Γκιόνα), Χατζούλης, Βούκιας (55' Αλεξόπουλος Σ.), Χατζηλιόντας, Κυρίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Τζιμούρτος, Χατζηκαμαγιάννης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς-ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" 3-2

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στον μαχητικό Πύρρο με σκορ 3-2. Στο 1’ ο Χατζής έβαλε την Αμπελιά μπροστά στο σκορ. Μάλιστα στο 52’ ο Καρατζούκος σκόραρε για το 2–0 στο 52′.

Στο 56’ ο Σκαφιδάς μείωσε σε 2-1 για τον Πύρρο. Όμως ο Χατζής σκόραρε ξανά στο 69′ για το 3-1. Το τελικό 3–2 σημείωσε ο Άλκη Νικούλη. Από την πλευρά του ο Πύρρος είχε δύο δοκάρια με τους Ντάνιελ Σάρρα και Θάνο Γιώργη.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Κιλιργιώτης, Χάμος, Καρατζούκος, Ακρίβος, Αντωνίου, Νικολακούλης, Κοτρώτσιος, Χατζής, Τσαπατώρης (25′ λ.τ. Χριστοδούλου), Γαλάνης, Δεμίσης (60′ Γκαραβέλης).

Πύρρος (Γιάννης Τσαλάγγας): Ζήμα, Μάρης, Τσιόγκας, Βίλλης, Πατσιούρας (65′ Φιλίππου), Σκαφιδάς, Τσιρογιάννης, Σινάν, Σάρρα (55′ λ.τ. Καμαγιάννης), Γιώργης, Νικούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Δίχρης, Κοντογιώργος Θ.

Αστραπή Νέας Πολιτείας-Δήμητρα Γιάννουλης 0-2

Η Δήμητρα Γιάννουλης επικράτησε εκτός έδρας την Αστραπής Νέας Πολιτείας με σκορ 0-2 στο γήπεδο Ελευθεραί.

Στο 77’ ο Γιώργος Καρβούνης έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Θάνος Ντούφας.

Στο 91’ ο Τάφα με δικό του γκολ στην αντεπίθεση «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του (0-2).

Οι νικητές είχαν ευκαιρίες με τους Αντώνη Ραμάι (δοκάρι) και Γιώργο Καρβούνη, ενώ η Αστραπή Νέας Πολιτείας με τους Τάσο Κυριάκο, Νότη Κολλάτο και Κώστα Καλτσά.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Φαρμάκας, Κυρίτσης (83′ λ.τ. Αντωνόπουλος), Μπομπότης (74′ Βέλας), Κατσιάνος, Παπανικολάου, Κολλάτος (79′ Φασούλας), Φύλλης, Πέτρου, Καλτσάς (74′ Βρούβας), Κυριάκος (79′ λ.τ. Μπόνιας), Μητάκος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος, Τάφα, Μπάμπαλης, Μπάκος (70′ Κατσάμπελας), Ραμάι (87′ Κονταξής), Καρβούνης, Σπανός (65′ Μπόντε Π.)

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Πατέτσος, Κοτούμπας Ν.

Δαμασιακός-Δωτιέας Αγιάς 0-3

Ο Δωτιέας Αγιάς συνέχισε νικηφόρα, αυτή τη φορά πέρασε από την δύσκολη έδρα του Δαμασίου, κερδίζοντας με σκορ 0-3 τον Δαμασιακό.

Σημαντική νίκη για την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά και του Κώστα Παπαρίζου που κρατάνε την ομάδα στην κορυφή. Στο 33’ ο Δημήτρης Γκατζούλης άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 70’ ο Γιώργος Λεσάι έκανε το 0-2, ενώ το τελικό 0-3  διαμορφώθηκε στο 83′ από αυτογκόλ του Θοδωρή Μουσιάρη σε προσπάθεια του να διώξει από την άμυνα των γηπεδούχων, ύστερα από ενέργεια του Γιάννη Κολοβού για τον Δωτιέα. Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλές στιγμές του με τους Ιωαννίδη και Θώμο.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Μουσιάρης Θ., Λέτσιος Αστ. (70′ Ασπραδάκης), Δούκας, Σκούπρας, Μουσιάρης Δ., Λούτσος Στ., Βίδρας, Θώμο (46′ Τσούτσας).

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Κουμπούρας, Τσακάλι, Δημολιός (80′ Κολοβός), Κορλός (50′ Μάνικος), Σούλι, Γκατζούλης, Τσιρογιάννης (80′ Τσατσαλίδης), Πατσιωτός (80′ Χατζής), Λεσάι, Μπλατσέρι (70′ Μακρής).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Γκαρέλης, Μπουρονίκος.