Βαθμολογία

Ο Κουβελάς «οδήγησε» με ασφάλεια το Κιλελέρ στη νίκη (PICS)

Το Κιλελέρ πήρε μία ακόμη σημαντική νίκη και ανέβηκε και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ DE TOX, κερδίζοντας με σκορ 3-0 το Αργυροπούλι, το Σάββατο (29/1).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ντεμπούτο με το δεξί για τον έμπειρο προπονητή του Κιλελέρ Φεραίο Γιαννακό. Οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν με τα τρία προσωπικά γκολ του έμπειρου φορ Αλέκου Κουβελά, που «οδήγησε» με ασφάλεια την ομάδα του σε δρόμους νικηφόρους.

Οι γηπεδούχοι είχαν και αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν ακόμη περισσότερα τέρματα, κόντρα στο Αργυροπούλι που μόχθησε για το αποτέλεσμα χωρίς όμως στο τέλος να παίρνει κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Αρκετές απουσίες είχαν οι φιλοξενούμενοι. Το Κιλελέρ συνεχίζει νικηφόρα και πλησιάσει την κορυφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 3’ με τον Ζιόμπουρα να σουτάρει και τον έμπειρο Ξύτσα να μπλοκάρει τη μπάλα.

Τέσσερα λεπτά μετά το Κιλελέρ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κουβελά, ύστερα από σέντρα του Γαρουφαλιά.

Το Αργυροπούλι προσπάθησε να αντιδράσει και είχε καλές στιγμές με τον Τζατζάκη στο 17’ και 28’ του ματς. Από την άλλη πολύ καλές ήταν οι αποκρούσεις του έμπειρου Παναγιωτόπουλου που κράτησε το μηδέν.

Στο 33’ ο χαρισματικός φορ του Κιλελέρ, Τζέκας πέτυχε το γκολ από κοντά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να το ακυρώνει για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Ξύτσα του Αργυροπουλίου. Στο 45’ φάουλ εκτέλεσε ο Τζέκας και πάλι, όμως ο Ξύτσας απομάκρυνε σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κιλελέρ πίεσε με το καλημέρα και κατάφερε να κάνει το 2-0 στο 55’. Ο Κουβελάς με πλασέ σημείωσε το γκολ από κεφαλιά του Τσακίρη που βρήκε στο δοκάρι.

Το Κιλελέρ είχε και άλλες καλές στιγμές στη συνέχεια με τον σκόρερ Κουβελά στο 62’ να είναι σε μεγάλα κέφια.

Έντεκα λεπτά μετά ο Παπαχρήστος είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Από πλευράς Αργυροπουλίου, οι Παραφέστας και Σακοράφας είχαν τις ευκαιρίες τους. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 88’ με τον Κουβελά και πάλι!

Κιλελέρ (Φεραίος Γιαννακός): Παναγιωτόπουλος, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας Α., Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Καρακάνος, Κορδαλής (89’ Μιλίγγας), Αναδολού, Τζέκας (68’ Παπαχρήστος), Κουβελάς, Ζάχος (82’ Κωστόπουλος).

Αργυροπούλι (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Ξύτσας, Γουναράς (87’ Πλιάτσικας), Μπαμπάκος (46’ Μπαντής), Παραφέστας, Καραγιάννης, Μπουζούκας (81’ Βογιατζής), Φουρτούνας, Τασλακίδης (81’ Μπέλτσιος), Σακοράφας, Σαμπανλάρι, Τζατζάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Δεδικούσης, Βαλιώτης.