Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β' (PICS - VIDEO)

Στο 0-0 έμειναν ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β’ σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, το Σάββατο (29/1).

Μέτριο παιχνίδι από πλευράς ΑΕΛ που δεν έβγαλε την απαιτούμενη ενέργεια, απέναντι στον ΠΑΟΚ Β'. Παράπονα για την διαιτησία του κ. Τσιάρα εξέφρασε η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της.

">http://

Το ματς:

Η ΑΕΛ μπήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να διεκδικήσει ένα τέρμα που θα την έβαζε από νωρίς σε θέση "οδηγού". Στο 6' έπειτα από πίεση ο Ταλιχμανίδης έδιωξε άτσαλα, με την ΑΕΛ να κλέβει και τον Ραμίρεζ να κάνει το πλασέ το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του νεαρού πορτιέρο των "ασπρόμαυρων". Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν ελαφρώς καλύτερα στο τερέν δίχως ωστόσο να πραγματοποιήσουν κάποια φάση η οποία θα αποτελούσε κίνδυνο για τον Θεοδωρόπουλο.

Από το 15' και έπειτα πήρε μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να γεμίσει με σέντρες την αντίπαλη περιοχή. Παρόλα αυτά τα γεμίσματα δεν ήταν αποτελεσματικά καθώς είτε δεν έφταναν στην περιοχή, είτε αποκρούονταν από τους αμυνόμενους. Στο 22' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου η μπάλα "κόλλησε" στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, με τον Όγκμποε να κάνει το βολέ στο κατέβασμα και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να διώχνουν πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή. Στο 27' ο Ακούνια εκτέλεσε κόρνερ από τα όρια της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να κοντράρει στο τοίχος και να φεύγει στην πάνω πλευρά της εστίας, ενώ ένα λεπτό αργότερα η προβολή του Όγκμποε σταμάτησε στην αγκαλιά του Ταλιχμανίδη.

Στο 30ο λεπτό ο Ακούνια δέχθηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής από δυο αμυντικούς του ΠΑΟΚ, σε μια φάση που ο Τσιάρας δεν έδειξε την λευκή βούλα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς "βυσσινί". Από εκεί και πέρα η ένταση ανέβηκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάτι αξιόλογο ως το διπλό σφύριγμα της ανάπαυλας.

Με το "καλημέρα" στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία καθώς στο 48ο λεπτό ο Χατζηστραβός βρέθηκε σε θέση βολής με τον Θεοδωρόπουλο να του λέει "όχι". Η ΑΕΛ απάντησε στο 54' όταν ο Ακούνια έστρωσε όμορφα για τον επερχόμενο Μαυριά που έκανε ένα απογοητευτικό σουτ από την γραμμή της περιοχής με την μπάλα να φεύγει αρκετά πάνω από την συμβολή των δοκών.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να αγωνίζονται δίχως ψυχραιμία στις αποφάσεις τους και να προβαίνουν σε αρκετά λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα να φτάνει η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προς την περιοχή του Θεοδωρόπουλου, Παράλληλα, η ομάδα φάνηκε να μην έχει ενέργεια ώστε να πάρει τα "ηνία" του ματς ώστε να ψάξει ορθολογικά κάποιο τέρμα. Στο 65' ο Κούτσιας υποδέχθηκε στα όρια της περιοχής και αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 75' ο Γιάκος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά με τον Ηλιάδη να κάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία.

Με την είσοδο του Μιχάλη Τσουμάνη ο Παναγιώτης Γκουτσίδης παρέταξε την ΑΕΛ με ένα καθαρό 4-4-2 θέλοντας να γεμίσει με δυο κλασσικούς επιθετικούς την περιοχή των φιλοξενουμένων και να φτάσει στο γκολ. Στο 88´ο Ηλιάδης έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή έπειτα από νέα στημένη μπάλα που κέρδισε, με την μπάλα να κοντράρει, να φεύγει από τον Ταλιχμανίδη και τον επόπτη Κουκούμη να μην υποδεικνύει σέντρα σε μια νέα αμφισβητούμενη φάση που σήκωσε νέα θύελλα αντιδράσεων από πλευράς ΑΕΛ.

Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε με τους "βυσσινί" να χάνουν ακόμη δυο βαθμούς.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας). Βοηθοί: Καμπερίδης - Κουκούμης (Καβάλας).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Μαξιμένκο (46' Θεολόγου), Ηλιάδης, Παπαγεωργίου Θ., Μαυριάς (66' Γλυνός), Ραμίρεζ (46' Νικολιάς), Γιάκος (72' Παπαγεωργίου Κ.), Ακούνια (81' Τσουμάνης), Όγκμποε.

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80' Μελετίδης), Χατζηστραβός (90' Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Πανίδης (66' Τζίμας), Κούτσιας (80' Γκορντετζιάνι).

Ρεπορτάζ: Χρήστος Δαϊρετζής