Βαθμολογία

Ακόμη σκοράρει ο Φαλανιακός! (PICS)

Ένα παιχνίδι που είχε μεγάλη δύναμη και στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκε αμφίρροπο, αφού προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι του Φαλανιακού, όμως ισοφάρισε ο Παναγροτικός. Στην επανάληψη όμως ο Φαλανιακός κατάφερε να πετύχει έξι ακόμη γκολ και να ανεβάσει τον δείκτη στο εντυπωσιακό 7-1!

Της Βάσως Γκατζούλη

Ύστερα από πάρα πολύ καιρό, ο Φαλανιακός έπαιξε πλέον στο γήπεδό του που ήταν «χαλί», παρά το τσουχτερό κρύο, φίλαθλοι και των δύο ομάδων ήρθαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα, έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφερε να κερδίσει με εμφατικό τρόπο τον Παναγροτικό που παρότι στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια και ιδιαίτερα μετά το 3-1 φάνηκε να «πετάει λευκή πετσέτα» και το σκορ να παίρνει αυτές τις διαστάσεις.

Στο 3’ ωραίο σουτ του Γκιουρσάνη, η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρα ο Κωνσταντίνου.

Στο 9’ ο Γκανάβας ξέφυγε από την άμυνα, έκανε το σουτ που έφυγε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Μούτσα, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 15’ ο Γκιουρσάνης άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Χριστοδούλου έδωσε ωραία για τον Φάσσα, αυτός έκανε το σουτ, μεγάλη απόκρουση από τον Αναστασίου σε κόρνερ.

Στο 22’ ο Γκουντίκας έβγαλε τη σέντρα για τον Γκανάβα, που με συρτό σουτ στη γωνία έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 32’ θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα η Νίκαια, όταν ο Χριστοδούλου έκανε τη σέντρα ακριβείας για τον Φάσσα, που εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Αναστασίου.

Στο 54’ ο Μούτσα έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Γαρυφαλλόπουλος το σουτ και το 2-1.

Στο 62’ επέλαση του Μπλέντι Μούτσα που πέρασε όλη την άμυνα, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τσιάκος την έστειλε στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 75’ ο Μούτσα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

Ένα λεπτό μετά, ο Νάστας με σουτ έκανε το 5-1. Στο 81’ ο Γαρυφαλλόπουλους βρήκε στόχο για το 6-1 και στο 90’ Νάστας με Μούτσα συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό σκορ 7-1.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης (80’ Λυγούρας Β.), Γιαννακόπουλος, Λάϊος, Σιάτρας, Μπλέντι Σ., Πανταζής Η. (70’ Αντωνόπουλος), Μούτσα, Γιουρσάνης (65’ λ.τ. Νάστας), Τσιάκος (70’ Πανταζής Γ.), Γαρυφαλλόπουλος.

Παναγροτικός (Νίκος Παπανικολάου):  Κωνσταντίνου, Ξιώνης (70’ λ.τ. Περήφανος), Ψαρούλης (62’ Αλατάς), Ακρίβος (80’ Δημητρόπουλος), Φάσσας, Χουσενάϊ, Τσιάρας (46’ Τσούρα), Γκανάβας, Γκουντίκας (70’ Πετράκης), Χριστοδούλου, Σόκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Καραγιάννης, Πάλλας.