Βαθμολογία

Πλησίασε στον πόντο ο Αμπελωνιακός τον Πύρρο (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε την Κυριακή (23/1) στο γήπεδο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» ανάμεσα στον Πύρρο και τον Αμπελωνιακό (0-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Πύρρου είχε πολλές απουσίες παικτών λόγω covid19 και τραυματισμών, είχε μόλις έντεκα παίκτες, όμως ο 11ος Χασιώτης λίγο πριν ξεκινήσει το ματς ένιωσε τράβηγμα στο χέρι με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί. Έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε με δέκα παίκτες από τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά όμως ο Πύρρος έπαιξε με αυτοθυσία, άντεξε μέχρι το 65’ όπου σημειώθηκε και το μοναδικό τέρμα από τους φιλοξενούμενους.

Από την άλλη ο Αμπελωνιακός δεν είχε καθαρό μυαλό, έπαιζε νευρικά και ουσιαστικά παρότι δημιούργησε ευκαιρίες, αυτό το γκολ που πέτυχε του έδωσε τη νίκη και φυσικά το τρίποντο για να πλησιάσει στον πόντο τον Πύρρο.

Πολύ καλός ο 15χρονος τερματοφύλακας του Πύρρου ο Δημήτρης Ντούσιος που έπιασε τα άπιαστα στη διάρκεια του ματς!

Στο 2’ τον Μπαρούτζα σταμάτησε με τα πόδια ο Ντούσιος, στο 4’ το πρώτο σουτ έκανε ο Πόνηρος, η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια ο Κυρίτσης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 10’ ο Σινάν έκανε το σουτ η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.

Στο 42’ σουτ βολίδα του Πατσούρα η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά πριν κάνει το σουτ ο Γκέρι, από το ύψος του πέναλτι τον σταμάτησε ο Αλλιάι.

Στο 65’ ωραία σέντρα του Χατζηλιόντα μέσα στην περιοχή, ο Βούκιας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 67’ με τα πόδια σταμάτησε ο Ντούσιος το σουτ  του Αλεξόπουλου Α. και στο 90’ καλό σουτ του Σκαφιδά Κ. η μπάλα πέρασε άουτ.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" (Γιάννης Τσαλάγγας): Ντούσιος, Βίλλης, Μάρης, Σκαφιδάς, Πατσούρας, Αλλιάι, Νικούλη, Φιλλίπου, Σινάν, Τζόγκας, Χασιώτης.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Ντανίκας, Πόνηρος (90’ Γωγάκος Γ.), Κολιός, Αλατάς, Σίλβι Λ. (46’ Αλεξόπουλος Σ.), Μπαρούτζας (46’ Αλεξόπουλος Α.), Χατζούλης, Γκέρι (46’ Βούκιας), Χατζηλιόντας, Κυρίτσης (85’ Τζάβες Λ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Κουβατάς, Κουτίνα.