Βαθμολογία

«Χρυσός» Παπαδόπουλος, έδωσε τη λύση στον Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Με γκολ στο 90’ του Χρήστου Παπαδόπουλου, ο Ηρακλής Λάρισας πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη στο AEL FC ARENA, την Κυριακή (23/1) κόντρα στην μαχητική Νέα Αρτάκη με σκορ 1-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος). Το ματς είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να μην τα παρατάνε μέχρι το τέλος του ματς και να δικαιώνονται στο 90’. Με αυτή τη νίκη ο Ηρακλής είναι πλέον μόνος πρώτος αφού το Ύπατο δεν αγωνίστηκε σήμερα.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν, τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος πήραν τη νίκη που τόσο ήθελαν. Από την άλλη η Νέα Αρτάκη απείλησε κάποιες φορές την εστία του Παπαγιάννη, με τον τελευταίο να «κατεβάζει ρολά» όταν χρειάστηκε.

Η Νέα Αρτάκη είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 23′ με τον Στάρις να κάνει το σουτ και τον Παπαγιάννη να διώχνει με τις γροθιές. Τρία λεπτά μετά ο Παπαδάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μεγάλος από κοντά έκανε το σουτ που πέρασε άουτ.

Ο Ηρακλής είχε την πρώτη του καλή προσπάθεια στο 30′, με σουτ του Κουτσούκη, που πέρασε λίγο πάνω απ’ τα γκολπόστ των φιλοξενούμενων. Στο 36’ εκτέλεσε φάουλ ο Γκίκα, η μπάλα πάνω από την εστία.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν μία τεράστια ευκαιρία στο 46’ με τον Γκαλίτσιο απέναντι από το τέρμα να χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει!

Στο 65’ σουτ του Ζαχαρόπουλου πέρασε άουτ και στο 68’ νέο σουτ του Ζυγκερίδη απέκρουσε ο Παπαγιάννης.

Στο 86’ σουτ του Κακαβίτση, μπλόκαρε ο Ντουμάνης και στο 90’ από πάσα του Αλεξίου μέσα στην περιοχή ο Παπαδόπουλος με ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-0 μέσα σε αποθέωση!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης (92’ λ.τ. Τάρτας), Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (45’ Μπρακαμόντε), Μπάμης (85’ Παπαδόπουλος), Αλεξίου, Χασομέρης, Γκίκα (63’ Κακαβίτσης).

ΑΡΤΑΚΗ (Μίλτος Γκόφας): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στράρις, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ζαχαρόπουλος, Ζυγκερίδης, Ντράγκαν, Μεγάλος (76’ Χατζηστάμου).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιγαρίδας, Δοσκόρης, Γάκος (Φθιώτιδας).