Βαθμολογία

Με «υπογραφή» Όγκμποε η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Συγκεκριμένα επικράτησε στη Νεάπολη Βόλου, του Ολυμπιακού με σκορ 1-2.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μάριο Όγκμποε που σκόραρε δύο φορές, η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από το Βόλο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super league 2. 

Τα δύο τέρματα των «βυσσινί» σημείωσε στο 6' με δυνατό σουτ και στο 64' με κεφαλιά ο Μάριος Όγκμποε. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κόλα εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά για τον Ολυμπιακό Βόλου, η μπάλα πήγε στο Στάμου που με προβολή από κοντά μετά από ασυνεννοησία των αμυντικών της ΑΕΛ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 47'.

Το τελικό 1-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο «σφύριγμα» του διαιτητή της αναμέτρησης.

Κίτρινες: 43' Γκαργκαλατζίδης, 76' Ασαμόα, 90' Κουντουριώτης - 36' Γαρουφαλιάς, 45'+1 Κολομπίνο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την Ένωση Πειραιά. Από την ίδια Ένωση είναι και οι δύο βοηθοί του, οι Χρήστος Κορώνας και Παναγιώτης Χρηστάκος. 4ος διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Ανδριανός από την Αχαΐα.

ΟΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βασίλης Βούζας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Κόλα, Κουντουριώτης (90' Μαρκοπουλιώτης), Ντιαμπί (64' Κατσούκης), Χατζής, Βερνάρδος (74' Νάνι), Γκαργκαλατζίδης (74' Ασαμόα).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς (54' Ραμίρεζ), Κ. Παπαγεωργίου, Koλομπίνο (54' Γιάκος), Γλυνός (73' Mαυριάς), Ακούνια (90' Μιλτιάδης), Όγκμποε.