Βαθμολογία

Το ντέρμπι του Συκουρίου δεν ανέδειξε νικητή (PICS)

Ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και με ένταση διεξήχθη το Σάββατο (22/1) στο γήπεδο Συκουρίου ανάμεσα στον τοπικό Κίσσαβο και τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος – 9η αγωνιστική), με τις δύο ομάδες να αποσπούν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1. Αρκετός κόσμος αψήφησε το κρύο και βρέθηκε στο γήπεδο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί γρήγορα αν και ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο πρώτο μέρος φάνηκε να έχει επηρεάσει η μεγάλη διακοπή, σχεδόν ένα μήνα πριν τις γιορτές. Έτσι το πρώτο ημίχρονο είχε στο 20’ το γκολ για τους φιλοξενούμενους και μία μεγάλη κλασσική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη το Συκούριο έπαιξε συντονισμένα, πίεσε αφόρητα, δημιουργώντας και ευκαιρίες για να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που πέτυχε στις καθυστερήσεις, αφού με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1.

Στο 9’ ο Χαρούλης με τον Ζαφειρίου συνεργάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να κάνει την κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Στο 20’ το ξαφνικό σουτ του Μπιρόλ από τα 30 περίπου μέτρα, βρήκε δίχτυα για το 0-1.

Στο 32’ ο Καραντώνης βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει από την άμυνα, έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, ο έμπειρος Κουκούτσης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 45’ δοκάρι για το Μελισσοχωρί είχε ο Νούσιος.

Στο 60’ πάλι με τα πόδια σταμάτησε τον Καραντώνη ο Κουκούτσης. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Χαρούλη απέκρουσε ο Πολυμέρου.

Στο 66’ το σουτ του Νούσιο χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 73’ νέο σουτ του Καραντώνη, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυυντικών και κατέληξε κόρνερ. Στο 93’ σε θέση βολής ο Ζαφειρούλης, η μπάλα έφυγε άουτ.

Και στο 97’ πέναλτι σε χέρι του Λιάγκα, εκτέλεσε εύστοχα ο Πλιάγκας για το τελικό 1-1.

*Βασικός αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής του Κισσάβου Συκουρίου, Μιγκέλ Μέρκο. Ο 18χρονος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αφού διακρίθηκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Μελισσοχώρι.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Πολυμέρου, Νεμπεγλέρας (72’ Πότσης), Λανάρας (60’ Πλιάγκας), Γκρέτσης, Βαρσάμης, Αγγέλης, Καραντώνης, Μέρκο, Κώτσιας, Τζούρας, Βόραδας.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σουλιώτης (58’ Καφαντάρης), Γουργιώτης, Κολοβός, Αυδουλάς (58’ Χατζής Γ.)., Μπιρόλ, Χαρούλης (93’ Λιάγκας), Αγγελακόπουλος, Καραμάνος, Νούσιος (85’ Ζαφειρούλης), Ζαφειρίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Στάικος, Νίκζας.