Βαθμολογία

Την πρώτη νίκη της σεζόν πανηγύρισε ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας πανηγύρισε το Σάββατο (22/1) την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας. Συγκεκριμένα επικράτησε με 0-2 της Νίκης Βόλου, στο γήπεδο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και αιφνιδίασαν τους Βολιώτες και μετά από δύο διαδοχικά κόρνερ που κέρδισε, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά, έφτασε στον Νούσιο, ο οποίος μέσα στην περιοχή που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπάγιτς για το 0-1 στο 3’.

Στο 25’ έκανε το σουτ ο Μπαλογιάννης από το ύψος της περιοχής, έδιωξε ο Μπάγιτς. Στο διάστημα (35’-44’) οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ο Αστράς στο 35’ έδιωξε με δυσκολία την κεφαλιά του Ροχάνο. Στο 42’ το σουτ του Ροχάνο μέσα από την περιοχή, κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 44’ έγινε το γέμισμα από τον Μέτσε, με τον Ροχάνο να παίρνει την κεφαλιά και να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, στο 59’ και στο 61’ ο Απόλλων Λάρισας είχε δύο καλές ευκαιρίες. Αρχικά, ο Βίγια έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Μπάγιτς και ξανά ο γκολκίπερ της Νίκης αποσόβησε το δεύτερο τέρμα, σε τετ α τετ του Λίταινα.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι Βίγια και Λίταινας νωρίτερα, το πέτυχε ο Χατζής στο 81’. Ο έμπειρος μέσος του Απόλλωνα, μετά από κόρνερ του Βίγια, με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς για το τελικό 0-2.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος (67’ Κυρίτσης), Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Μέτσε (54’ Τσιμπούκας), Τσουκαλάς, Γκαρσία, Βασιλείου, Ροχάνο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Σκούπρα (19’ λ.τρ. Λουκάς), Βίγια (90+1' Ζιάκας), Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Νούσιος, Κόζουα, Καλούσης, Χατζής, Μπαλογιάννης (72’ Λεμάνγκρ)

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας). Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Δελής (Βοιωτίας).