Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Αυτά είναι τα φαβορί ανόδου»

Ο προπονητής του Αιγάλεω, μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και τις επιπτώσεις του κορωνοϊού σε αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στο ποιες ομάδες χρίζει ο ίδιος φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Super League 2: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Ο προπονητής του Αιγάλεω, μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και τις επιπτώσεις του κορωνοϊού σε αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στο ποιες ομάδες χρίζει ο ίδιος φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του «Σίτι»: «Εμείς είπαμε από την αρχή πως στόχος μας ήταν μία ομάδα με νεαρά παιδιά, να χτιστεί πρώτα η ομάδα και αν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω. Πηγαίνουμε πολύ καλά και είμαστε στις πρώτες θέσεις, έχουμε ένα νεαρό ρόστερ και είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας, σίγουρα θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο».

Για την επίπτωση του κορωνοϊού:

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω του κορωνοϊού, δεν υπάρχει ο ρυθμός που υπήρχε και το έχουν περάσει όλες οι ομάδες όχι μόνο εμείς, αλλά είναι δύσκολο. Έχουμε παρατηρήσει περιπτώσεις παικτών που δεν είχαν τις ίδιες ανάσες μετά την ανάρρωση τους από τη νόσηση. Αρκετοί ποδοσφαιριστές ένιωθαν ένα «μπούκωμα» αλλά είχαμε κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Πιστεύω πως ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να φτάσει στο 100% του».

Για τα φαβορί που βλέπει και στους δύο ομίλους:

«Η πιο γεμάτη ομάδα στον Νότιο Όμιλο είναι ο Λεβαδειακός και πιστεύω πως θα τερματίσει πρώτη. Στον Βόρειο όμιλο, Λάρισα, Ξάνθη, Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας νομίζω πως είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν. Δεν ξέρω πως διαμορφώνουν τις συνθήκες ανόδου, νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο γιατί αυτό είναι άδικο».