Βαθμολογία

Τσιτσιπάς: «Θα είμαι 100% έτοιμος για όποιον και να αντιμετωπίσω»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ του Σεμπάστιαν Μπάεζ και προκρίθηκε στην 3ο γύρο του Australian Open και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μετά τον αγώνα του θα είναι προετοιμασμένος για όποιον ακολουθήσει.

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής υπογράμμισε μετά τη νίκη του στην «Margaret Court Arena»:

«Δεν ήταν εύκολο, είμαι πολύ χαρούμενος που ξεπέρασα αυτό το εμπόδιο σήμερα. Έβριζα λίγο, υπήρχε ένταση, αλλά κατάφερα να προκριθώ στον 3ο γύρο. Ήταν μια πολύ ζεστή ημέρα σήμερα. Προσπάθησα να παίξω με την καρδιά μου και αυτό με οδήγησε στη νίκη. Στο τέλος ανταμείφθηκα».

Για την πρώτη του… on court συνάντηση με τον Σεμπάστιαν Μπάεζ, που είναι μόλις 21 χρονών και πριν λίγους μήνες έπαιξε στο Next Gen Finals του Μιλάνου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε:

«Ο Σεμπάστιαν είναι εξαιρετικός παίκτης, δεν τον είχα παρακολουθήσει πολύ. Ο τρόπος που έπαιξε σε αυτούς τους αγώνες έδειξε πως είναι καλός παίκτης και πως έχει μέλλον. Έχει ένα από τα καλύτερα forehands που έχω αντιμετωπίσει. Πιστεύω πως θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του και θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον, του εύχομαι τα καλύτερα. Προσπάθησα να κυνηγήσω τα χτυπήματά μου. Ήμουν ίσως και λίγο τυχερός. Στις επιστροφές προσπάθησα να μείνω όσο πιο κοντά γινόταν στην baseline για να του πάρω λίγο χρόνο και να τον κάνω να οπισθοχωρήσει».

Τέλος, για τον επόμενο αντίπαλό του έναν εκ των Ντιμιτρόφ ή Περ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε:

«Θα είμαι προετοιμασμένος για όποιον και να αντιμετωπίσω. Θα είμαι 100% έτοιμος».

onsports.gr