Βαθμολογία

Νόβακ Τζόκοβιτς: Επενδύει στη θεραπεία του κορονοϊού!

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Σέρβος τενίστας αγόρασε το 80% της εταιρείας βιοτεχνολογίας «QuantBioRes», η οποία αναπτύσσει θεραπεία κατά του κορονοϊού.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε στο επίκεντρο το προηγούμενο διάστημα με όσα έγιναν στην Αυστραλία και την απέλασή του από τη χώρα, που του στέρησε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open.

Ο Σέρβος «σταρ», βέβαια, είναι πολλά περισσότερα από ένας μη εμβολιασμένος αθλητής, όπως ουσιαστικά επιχείρησε να τον παρουσιάσει άδικα η κυβέρνηση της Αυστραλίας, σε μια διαμάχη που κράτησε 10 μέρες! Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, πέρα από τις εντυπωσιακές επιδόσεις του στο τένις, έχει να επιδείξει κι ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο.

Όπως έγινε γνωστό ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει πλέον εμπλακεί και στην προσπάθεια για να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τον «εφιάλτη» του κορονοϊού, ο οποίος έχει αλλάξει τις ζωές μας τα τελευταία χρόνια.

Ο «Νόλε» έχει αγοράσει εδώ και λίγο καιρό το 80% της «QuantBioRes», η οποία είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας, που στοχεύει στην ανάπτυξη ιατρικής θεραπείας κατά του κορονοϊού. Κάτι που έκανε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας από τη Δανία σε δηλώσεις του στο Reuters.

onsports.gr