Βαθμολογία

«Διπλό» για τον ΠΟΕ, 0-1 τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο ΠΟ Ελασσόνας, παίρνοντας μια νίκη χρυσάφι επικρατώντας στον Αλμυρό με 1-0 της Δήμητρας Ευξεινούπολης και μάλιστα αγωνιζόμενος στο μεγαλύτερο μέρος του 2ου ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Καραμούλα (53’).

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ελασσόνας σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, πίσω από τον ΑΟ Υπάτου (24) και τον Ηρακλή Λάρισας (24).

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 6ο λεπτό όταν σουτ του Γαλανόπουλου κόντραρε σε αμυντικούς και πέρασε κόρνερ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 14’ ο Ελασσονίτης ποδοσφαιριστής της Δήμητρας Ερβίν Πεπκολάι, σούταρε από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα όμως να περνάει ψηλά άουτ.

Στο 18’ ήταν η σειρά των ποδοσφαιριστών του Βαγγέλη Μόρα να απειλήσουν με σουτ του Ιγγλέζου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κάθετη μπαλιά του Γκουντρουμπή με τη μπάλα όμως να κοντράρει σε αμυντικό και περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταυράκη.

Στο 21’ ο Ιγγλέζος και πάλι πρωταγωνιστής, έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του Σταυράκη που τον ανέτρεψε κερδίζοντας πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φώτης Γκουντρουμπής κάνοντας το 0-1.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 44’, ο Γκουτζουρέλας πραγματοποιώντας μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Αναστασίου μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα από δεξιά του Πεπκολάι, κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Η ομάδα της Δήμητρας έφτασε κοντά στο γκολ στο 51’ όταν ο Αναστασίου και πάλι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου, είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 72’ όταν φάουλ του Πεπκολάι απέκρουσε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Γκουτζουρέλας, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Την ερχόμενη Κυριακή αρχίζει ο β’ γύρος με την ομάδα της να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΠΟ Φήκης Τρικάλων.

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (46′ Καμπέρης), Λάμπος, Γαλανόπουλος, Μπιρμπίλης, Θωμαΐδης (46′ Καρράς), Διαμαντόπουλος (78′ Μπουμπούκης), Πεπκολάι, Σιόβας (67′ Μαυροζούμης), Αναστασίου, Βουρδάκης (78′ Μπέικος).  

ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Καραμούλας, Περγκιόνι, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (59′ Μπούσιας), Καραλούλης (67′ Μουλτσιάς), Γκουντρουμπής (74′ Ματούλας), Τόλιος (59′ Γκαμπέτας), Καραγκούνης (74′ Μουξιός), Κακάμης.

Ανδρέας Νικούλης - elassona884.gr (με πληροφορίες από το almyros.gr)