Βαθμολογία

OPEN: Δύο νέες εκπομπές βγαίνουν άμεσα στον αέρα

Πυρετώδεις είναι οι διαδικασίες για τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος στο OPEN και οι επαφές της νέας διοίκησης με πρόσωπα που θα μπορούσαν να ενταχθούν με τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό του καναλιού της Παιανίας.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η Χρύσα Μασούρου έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και του Προέδρου του ΔΣ Γιάννη Λάτσιου δεν κάνει προσπάθειες ώστε να καταφέρει το κανάλι αυτή την περίοδο να σταθεί με αξιοπρέπεια στα πόδια του με απώτερο σκοπό και στόχο τη σεζόν 2022-23.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν εγκριθεί δυο νέα προγράμματα που θα γίνουν άμεσα. Το ένα αφορά στην μεσημεριανή ζώνη και πρόκειται για μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή περίπου τρίωρης διάρκειας, από τις 14.00 έως τις 17.00. Ηδη γίνονται επαφές με πρόσωπα και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να υπάρξουν και ανακοινώσεις. Το δεύτερο έχει να κάνει με ένα βραδινό late night talk show, όχι ενημερωτικό αλλά κάτι ανάλογο με αυτό της Αννίτας Πάνια ή του Θέμη Γεωργαντά που φαίνεται μάλιστα να ξεπερνούν τον μέσο όρο του σταθμού, αφήνοντας τα νέα στελέχη ικανοποιημένα με την πορεία τους. Οσο για το πρόσωπο που θα αναλάβει να το κάνει, πρόκειται για ένα άκρως αναγνωρίσιμο.

Μάλιστα, επειδή το τελευταίο διάστημα πολλά είναι αυτά που λέγονται και γράφονται για πρόσωπα που βρίσκονται σε συζητήσεις με το κανάλι, όπως για παράδειγμα η Ιωάννα Μαλέσκου, σύμφωνα με πληροφορίες από την τηλεοπτική αγορά, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται καθώς δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει έντονη ονοματολογία που θα αφορά στις δυο νέες εκπομπές που ετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου να προλάβουν το β’ μισό της σεζόν.

tinasmess.gr