Βαθμολογία

Στο 0-0 έμεινε ο Απόλλων Λάρισας, στην Καβάλα

Στο 0-0 έμεινε ο Απόλλων Λάρισας, στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό, ενώ οι Λαρισαίοι ανέβηκαν στους 4 βαθμούς.

Η Καβάλα έχοντας ενισχυθεί μεταγραφικά, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν αγωνίστηκε αμιγώς με πλήρως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με την φάση με την κεφαλιά του Σαμπανίδη της Καβάλας να ξεχωρίζει, με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να είναι στο 0-0.

Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Tiboue (64') και Lemaangr (69') για να πετύχει κάποιο γκολ.

Άριστα τακτικά η ομάδα του Θώμα Γράφα, η οποία κατέβηκε "αποδεκατισμένη" με 13 παίκτες ενώ έδειξε επίσης πολύ διάθεση και όρεξη παρά τις δυσκολίες.

Τελικά οι δύο ομάδες έμεινα χωρίς να κάνουν τις ευκαιρίες τους,  γκολ και το παιχνίδι να λήγει 0-0. Ο Απόλλωνας έδειξε πάντως ότι χρειάζεται άμεση ενίσχυση επιθετικά.

Καβάλα (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Τσίκας, Πανουργιάς, Θωμαΐδης (66' Κοέν), Μπελεβώνης ?(66' Γροσδάνης), Μαρινάκης (57' Καραγιάννης), Σαμπανίδης, Βίλιους, Σταμένκοβιτς.

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Villa, Λίταινας, Καλούσης, Παναγιώτου, Σκούπρας, Κozuh, Νούσιος (65' λ.τ. Ζιάκας), Τiboue, Lemaangr.