Βαθμολογία

Νίκη στην Αριδαία η ΑΕΛ (PICS)

Η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει άλλη μία σημαντική νίκη. Την Τετάρτη (12/1) πέρασε από την Αριδαία αφού νίκησε τον τοπικό Αλμωπό με 1-0, για την 13η αγωνιστική της Super League 2.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την φάση του 27ου λεπτού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ηλιάδης με κεφαλιά από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την ΑΕΛ.

Σ' έναν αγώνα που η ΑΕΛ δημιούργησε φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι του Παπαγεωργίου Κ. στο 58ο λεπτό, κράτησε το μηδέν στην άμυνα, κάτι που της έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τόσο ήθελε, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Super League 1.

Η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες με τους Ακούνια, Όγκμποε, Κολομπίνο και Μπέρτο και θα μπορούσε να είχε κερδίσει ευκολότερα το ματς.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σέχου, Κολλαράς, Πρίκας, Καράμπελας (87' Αδαμίδης), Κέρθι, Ασλαμπάλογλου (91' Μαγγίζης), Μπακουτσής, Γιουκούδης, Ρίβας (82' Σουλιώτης).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (86' Ραμίρεζ), Κολομπίνο, Γλυνός (56' Μαυριάς), Όγκμποε, Γιάκος (94' Μαξιμένκο), Ακούνια.

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης). Βοηθοί: Τζιότζιος (Θράκης), Σάββας (Σερρών). 4ος διαιτητής: Μέγας (Πιερίας).