Βαθμολογία

Εργομετρικές εξετάσεις για τρεις νέους ξένους του Απόλλωνα Λάρισας

Σε λεπτομερείς εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν το Σάββατο (08/01) οι τρεις πρώτοι ξένοι παίκτες που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και δη στην Λάρισα για λογαριασμό της λαρισινής ομάδας.

Πρόκειται για τους David Amla αμυντικό, Ludwig Amla επιθετικό και τον Νιγηριανό Abih Ofufu επιθετικό.

Οι εξετάσεις έγιναν από τον Functional Trainer και partner υπεύθυνο του Εργομετρικού Κέντρου "ALTERLIFE", κ. Παναγιώτη Κορδαλή.

- Από εκεί και πέρα, αρχίζει να επανέρχεται η κανονικότητα στον Απόλλωνα, με σχεδόν όλους τους παίκτες που είχαν νοσήσει να επιστρέφουν υγιείς στις προπονήσεις, μετά τις εξετάσεις που έχουν υποβληθεί.

Την Κυριακή (09/01) η προπόνηση, υπό τις οδηγίες του τεχνικού μας, κ. Θωμά Γράφα, θα γίνει στο γήπεδο Φιλιππούπολης και η ομάδα θα μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του αγώνα της 13ης αγωνιστικής με την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη" της μακεδονικής πόλης, την ερχόμενη Τετάρτη (12/01, 15.00, εφόσον δεν υπάρχουν εκατέρωθεν κρούσματα κορονοϊού).

- Να θυμίσουμε ότι παρελθόν αποτελούν ήδη από τον Απόλλωνα οι Καρρίκι, Κανούλας, Γεωργακόπουλος, τους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο Απόλλωνας - σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο του, κ. Παναγιώτη Μαντζανά - θα ενισχυθεί σημαντικά μεταγραφικά, με στόχο η συνέχεια του πρωταθλήματος, να είναι πολύ πιο διαφορετική και επιτυχημένη, από την μέχρι τώρα πορεία του.