Βαθμολογία

Έρχεται μεγάλο όνομα από Γερμανία στην Καβάλα

Την Παρασκευή θα έρθει στην Καβάλα σύμφωνα με πληροφορίες Γερμανός ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις στη Μπουντεσλίγκα. Είναι ένα σπουδαίο όνομα, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Νούρι.

Ο Γερμανός είναι 30 ετών και αν αποκτηθεί η μεταγραφή του θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ μάλλον υποχωρεί του Βασιλακάκη χωρίς αυτό να είναι οριστικό.

Επίσης ο ΑΟΚ περιμένει και τον Ηλία Κυρίτση με τον οποίο έχει συμφωνήσει αλλά πρέπει ο παίκτες να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Επαφές με Μήτρογλου

Συνεχίζει τις συζητήσεις του με τον Κώστα Μήτρογλου ο ΑΟΚ. Ουσιαστικά προσπαθεί να τον πείσει να δεχθεί την πρόταση συνεργασίας που του έχει γίνει και να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο ποδοσφαιριστής δε βιάζεται να αποφασίσει ίσως και γιατί περιμένει και άλλες προτάσεις. Επιθυμία του είναι να μείνει σε ομάδα Super League 1, αλλά σκέφτεται το ενδεχόμενο να παίξει στη Super League 2 και στον ΑΟΚ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επικοινωνία του Μήτρογλου με τον Άλεξ Χατιντάτζι, ο οποίος χειρίζεται το θέμα από πλευράς της ομάδας μας.

Πηγή: proininews